Samenwerken is de sleutel tot circulaire landbouw

27 januari 2020
Technologische ontwikkelingen zoals robotisering, kunstmatige intelligentie en big data hebben grote invloed op de landbouw sector. Tegelijkertijd hebben we te maken met klimaatdoelstellingen en is er een veranderende consumentenbehoefte op het gebied van voedsel.
Lees meer

Kasgroeit lanceert Binden & Boeien scan op website

16 december 2019
Kasgroeit introduceert deze week de Boeien & Binden scan voor werkgevers in de glastuinbouw. De scan is ontwikkeld voor bedrijven die hun werknemers gemotiveerd en vast willen houden.
Lees meer

#kenniskracht: Leer hoe je je mensen motiveert!

17 september 2019
Een vaste medewerker in de bloembollengroothandel heeft vaak een lang dienstverband. Hij is op jonge leeftijd in het bedrijf begonnen en uitgegroeid tot een ervaren en betrokken kracht. Dat blijkt uit deze cijfers. Deze medewerker is belangrijk voor het bedrijf.
Lees meer

Pensioendeelnemers met een USB-poort in hun hoofd – feit of fictie?

28 augustus 2019
We delen kennis. Willen dat pensioendeelnemers dingen weten. Een USB-poort in het hoofd zou uitkomst bieden. Of niet? Willen we niet liever dat mensen de vraag stellen ‘hoeveel kan ik verwachten’ en ‘is dit genoeg voor mij’?
Lees meer

Project #kenniskracht: Handvatten om personeel Bloembollengroothandel te behouden

8 juli 2019
Hoe zorg je ervoor dat flexmedewerkers betrokken raken bij het bedrijf? En dat ze een meerwaarde hebben op de lange termijn? Het project #kenniskracht biedt concrete handvatten die meteen bijdragen aan een betere inzetbaarheid van flex- en vaste medewerkers.
Lees meer