Lancering nieuwe brancheopleiding boomkwekerij Talentboom

22 juni 2021
Op donderdag 10 juni is op natuurtuin De Veenmol de aftrap gehouden van de gloednieuwe brancheopleiding voor de boomkwekerij. Het gaat heel goed met de sector, maar daardoor stijgt ook de vraag naar vakbekwaam personeel.
Lees meer

VanColland Magazine Natuur & Milieu is uit

10 juni 2021
Natuur en milieu zijn onlosmakelijk verbonden met de agrarische en groene sectoren. Werkgevers en werknemers zetten zich steeds meer in voor natuurbehoud en een gezonde leef- en werkomgeving. We zien ook meer vraag naar biologische producten.
Lees meer

Opleiding en ontwikkeling in de glastuinbouw centraal tijdens Inspiratiedag Kasgroeit

9 juni 2021
Kasgroeit organiseert op donderdag 10 juni een middag vol leerzame en inspirerende verhalen en ideeën voor jouw ontwikkeling én die van je organisatie. Wil jij meer weten over opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden in de glastuinbouw?
Lees meer

Actor maakt gebruikt van digitaal ondertekenprogramma Validsign 

3 mei 2021
Actor heeft onlangs een nieuw programma in gebruik genomen: Validsign. Met dit programma kan een heel tekenproces van een document of contract volledig digitaal en rechtsgeldig plaatsvinden. Dit programma wordt al gebruikt door meerdere financiële instellingen, universiteiten, gemeenten en DNB.
Lees meer

VanColland editie 1 2021 Verandering & Transities is uit

24 maart 2021
Het afgelopen jaar heeft gezorgd voor vele veranderingen bij werkgevers en werknemers. Dat het werk 'gewoon' doorgaat in de nieuwe realiteit, kunt u lezen in deze editie van VanColland.
Lees meer