iso27001

Colland al ruim 15 jaar een uniek samenwerkingsverband

6 april 2020
Marlies van Loon is directeur van Actor, dat als bestuursbureau werkzaamheden voor de agrarische en groene sector verricht. Daarnaast is zij al 15 jaar hoofdredacteur van VanColland en is daar trots op. VanColland is het magazine dat alle partijen ontvangen die aangesloten zijn bij Colland.
Lees meer

Agrarisch Keurmerk Flexwonen: Goede huisvesting arbeidsmigranten geen vanzelfsprekendheid

30 maart 2020
Kwalitatieve goede huisvesting is voor seizoenarbeiders geen vanzelfsprekendheid. Echter is het een belangrijk argument voor arbeidsmigranten om in Nederland te komen werken of niet. In 2019 is het Agrarisch Keurmerk Flexwonen geïntroduceerd.
Lees meer

Actor trots op ontvangen ISO 27001-certificaat voor informatiebeveiliging

26 maart 2020
Actor heeft de ISO 27001-certificering voor het informatiebeveiligingsmanagementsysteem behaald. Met dit certificaat tonen wij aan te voldoen aan de hoogste norm op het gebied van informatiebeveiliging.
Lees meer

Colland: samen werken aan een toekomstbestendige arbeidsmarkt

25 maart 2020
De agrarische en groene sector is aan vele ontwikkelingen en veranderingen onderhevig. Denk bijvoorbeeld aan digitalisering, nieuwe wet- en regelgeving en klimaatdoelstellingen.
Lees meer

Samenwerken is de sleutel tot circulaire landbouw

27 januari 2020
Technologische ontwikkelingen zoals robotisering, kunstmatige intelligentie en big data hebben grote invloed op de landbouw sector. Tegelijkertijd hebben we te maken met klimaatdoelstellingen en is er een veranderende consumentenbehoefte op het gebied van voedsel.
Lees meer