Actor maakt gebruikt van digitaal ondertekenprogramma Validsign 

3 mei 2021
Actor heeft onlangs een nieuw programma in gebruik genomen: Validsign. Met dit programma kan een heel tekenproces van een document of contract volledig digitaal en rechtsgeldig plaatsvinden. Dit programma wordt al gebruikt door meerdere financiële instellingen, universiteiten, gemeenten en DNB.
Lees meer

VanColland editie 1 2021 Verandering & Transities is uit

24 maart 2021
Het afgelopen jaar heeft gezorgd voor vele veranderingen bij werkgevers en werknemers. Dat het werk 'gewoon' doorgaat in de nieuwe realiteit, kunt u lezen in deze editie van VanColland.
Lees meer

Aanpak sectoranalyses duurzame inzetbaarheid

11 maart 2021
Gekoppeld aan het Pensioenakkoord is er voor sectoren de mogelijkheid om een aanpak duurzame inzetbaarheid te ontwikkelen via de Maatwerk subsidieregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden (MDIEU). De eerste stap is het opstellen van een sectoranalyse, waarvoor €20.000 is vrijgemaakt.
Lees meer

Informatiebeveiliging binnen Actor

4 maart 2021
Informatiebeveiliging is een belangrijk onderdeel binnen Actor. Hiervoor hanteren wij verschillende maatregelen, processen en procedures om informatiebeveiliging zo goed mogelijk uit te voeren.
Lees meer

Pensioenbijeenkomst Blue Monday

3 maart 2021
Op 18 januari 2021 organiseerde Actor de jaarlijkse bijeenkomst voor pensioenbestuurders. Tijdens deze bijeenkomst praat Actor alle bestuurders bij over de laatste ontwikkelingen binnen en buiten Actor. Dit jaar moest de bijeenkomst vanwege corona online plaatsvinden.
Lees meer