Header afbeelding vervolgpagina

#kenniskracht: Leer hoe je je mensen motiveert!

17 september 2019
Een vaste medewerker in de bloembollengroothandel heeft vaak een lang dienstverband. Hij is op jonge leeftijd in het bedrijf begonnen en uitgegroeid tot een ervaren en betrokken kracht. Dat blijkt uit deze cijfers. Deze medewerker is belangrijk voor het bedrijf.
Lees meer

Pensioendeelnemers met een USB-poort in hun hoofd – feit of fictie?

28 augustus 2019
We delen kennis. Willen dat pensioendeelnemers dingen weten. Een USB-poort in het hoofd zou uitkomst bieden. Of niet? Willen we niet liever dat mensen de vraag stellen ‘hoeveel kan ik verwachten’ en ‘is dit genoeg voor mij’?
Lees meer

Project #kenniskracht: Handvatten om personeel Bloembollengroothandel te behouden

8 juli 2019
Hoe zorg je ervoor dat flexmedewerkers betrokken raken bij het bedrijf? En dat ze een meerwaarde hebben op de lange termijn? Het project #kenniskracht biedt concrete handvatten die meteen bijdragen aan een betere inzetbaarheid van flex- en vaste medewerkers.
Lees meer

Actor verwelkomt Groothandelsfonds Groenten en Fruit

22 november 2018
Vanaf 1 januari 2019 zal Actor de bestuursondersteuning doen voor het Groothandelsfonds Groenten en Fruit. Werkzaamheden zijn het ondersteunen op het gebied van vergaderen, verzorgen van de administratie en begeleiden van beleidsadviezen.
Lees meer

Marlies van Loon geeft een presentatie op Nyenrode Business Universiteit

18 mei 2018
Wat is de maatschappelijke rol van pensioenfondsen? Moeten pensioenfondsen alleen zorgen voor een goed pensioen of reikt hun verantwoordelijkheid verder?
Lees meer