Interview minister Carola Schouten: "De coronacrisis maakt veel creativiteit en saamhorigheid los bij werkgevers"

10 december 2020
De agrarische en groene sectoren hebben meer dan ooit te maken met een toenemende complexe en dynamische omgeving waarin opgaven uitdagender zijn geworden.
Lees meer

GroenPact Werkconferentie Arbeidsmarkt: transitie van het groene domein

23 november 2020
Begin november vond de tweede GroenPact Werkconferentie Arbeidsmarkt plaats die dit jaar online plaatsvond. Rode draad was de transitie van het groene domein. Presentaties van die conferentie zijn beschikbaar.
Lees meer

Nieuwe medewerkers Actor

10 november 2020
Actor zit niet stil en kijkt voortdurend naar hoe en waar wij onze opdrachtgevers zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Wij hebben daarom de afgelopen tijd een aantal nieuwe enthousiaste collega's mogen verwelkomen. Deels als vervanging van een aantal vertrokken medewerkers.
Lees meer

De impact van corona op onze sectoren

9 november 2020
De impact van het coronavirus op onze sectoren verschilt sterk per sector. Zo hebben de food- en sierteeltsector grote klappen gehad. Ook hebben de pensioenfondsen tientallen miljarden euro's verloren als gevolg van corona.
Lees meer

Hoe gaat Actor om met corona?

9 november 2020
Het coronavirus is helaas nog steeds onder ons en de maatregelen zijn onlangs weer aangescherpt. Uiteraard heeft Actor de nodige maatregelen genomen die in lijn liggen met de RIVM richtlijnen.
Lees meer