Header afbeelding vervolgpagina

Pensioendeelnemers met een USB-poort in hun hoofd – feit of fictie?

28 augustus 2019
We delen kennis. Willen dat pensioendeelnemers dingen weten. Een USB-poort in het hoofd zou uitkomst bieden. Of niet? Willen we niet liever dat mensen de vraag stellen ‘hoeveel kan ik verwachten’ en ‘is dit genoeg voor mij’?
Lees meer

Project #kenniskracht: Handvatten om personeel Bloembollengroothandel te behouden

8 juli 2019
Hoe zorg je ervoor dat flexmedewerkers betrokken raken bij het bedrijf? En dat ze een meerwaarde hebben op de lange termijn? Het project #kenniskracht biedt concrete handvatten die meteen bijdragen aan een betere inzetbaarheid van flex- en vaste medewerkers.
Lees meer

Actor verwelkomt Groothandelsfonds Groenten en Fruit

22 november 2018
Vanaf 1 januari 2019 zal Actor de bestuursondersteuning doen voor het Groothandelsfonds Groenten en Fruit. Werkzaamheden zijn het ondersteunen op het gebied van vergaderen, verzorgen van de administratie en begeleiden van beleidsadviezen.
Lees meer

Marlies van Loon geeft een presentatie op Nyenrode Business Universiteit

18 mei 2018
Wat is de maatschappelijke rol van pensioenfondsen? Moeten pensioenfondsen alleen zorgen voor een goed pensioen of reikt hun verantwoordelijkheid verder?
Lees meer

Actor ontvangt jonge pensioengeïnteresseerden

2 mei 2018
Slechts twee procent van alle pensioenfondsbestuurders is jonger dan 35 jaar. Volgens het PensioenLab betekent dit dat de stem van jongeren nog veel te weinig gehoord wordt.
Lees meer