Actor doet opnieuw mee aan de Pensioen3Daagse

25 oktober 2022

Op 1, 2 en 3 november organiseert Platform Wijzer in geldzaken de 11e editie van de Pensioen3daagse. Tijdens deze drie dagen staat één vraag centraal: “Hoe is mijn pensioen geregeld?” Actor ‘bureau voor sectoradvies’ doet opnieuw mee aan dit initiatief en organiseert gratis pensioenpreekuren waarmee er inzicht gegeven wordt in de pensioensituatie van mensen.

 

Pensioen en gebeurtenissen in je leven

Pensioen klinkt voor veel mensen ver weg. Toch is pensioen dichterbij dan je denkt. Stel je krijgt een nieuwe baan, gaat samenwonen of trouwen, krijgt een kind, gaat uit elkaar of je partner komt te overlijden. Deze levensgebeurtenissen kunnen direct gevolgen hebben voor jouw pensioen. En dan wil je dat dat goed geregeld is.

 

Gratis pensioenspreekuur met onze pensioenexperts

Op 1,2 en 3 november (18.00-21.00) organiseert Actor gratis pensioenspreekuur. Tijdens de inloopspreekuren staan onze pensioenexperts klaar om alle pensioen gerelateerde vragen te beantwoorden. Onderdeel van het programma is de Pensioentool (Dit kun jij doen voor jouw pensioen) waarin wij inzoomen op ieders persoonlijke situatie en inzichtelijk maken wat de grootste aandachtspunten zijn.

 

Meld je hier aan.

 

Meer informatie over het pensioen vind je hier. 

Gerelateerde artikelen

BPL Pensioen informatieavond: ‘Dit helpt mijn weg zoeken in het doolhof van ouder worden’

Wat verandert er in 2024? Welke keuzes kunt u maken als u met pensioen gaat? En wat betekenen de nieuwe regels voor pensioen in Nederland voor u? BPL Pensioen organiseerde in februari en maart verschillende informatiebijeenkomsten in het land.
Lees meer

Scherp inzicht in de risico’s: een kwestie van goed pensioenbestuur

De overgang naar een nieuw pensioenstelsel confronteert pensioenuitvoerders met een lange lijst te ondernemen acties. Voorzieningen voor arbeidsongeschiktheid staan hierop wellicht niet bovenaan, want fondsen mogen regelingen op dit terrein in principe gewoon voortzetten. Toch kan een gedegen analyse van de risico’s erg waardevol zijn.
Lees meer

Bijeenkomsten BPL Pensioen beoordeeld met een 8,3

Voor BPL Pensioen is persoonlijk contact met haar deelnemers erg belangrijk. Jaarlijks worden er daarom 7 (online en offline) bijeenkomsten georganiseerd verspreid door het land. In twee jaar tijd krijgen alle deelnemers die in Nederland wonen, op die manier de mogelijkheid aanwezig te zijn.
Lees meer