Judith van der Hulst nieuwe directeur van Actor Bureau voor sectoradvies

9 januari 2023

Judith van der Hulst wordt per 1 maart 2023 de nieuwe directeur van Actor Bureau voor sectoradvies te Woerden. Zij volgt hiermee Marlies van Loon op die afgelopen zomer na 17 jaar afscheid heeft genomen. Als nieuwe directeur vormt Judith van der Hulst samen met Eduard de Bruijn en Lydia Timmermans het management van Actor.

Judith van der Hulst: “Na ruim 22 mooie jaren bij Werkgeversvereniging AWVN is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb enorm veel zin om met het managementteam en de medewerkers aan de slag te gaan bij Actor. En samen inhoud te geven aan arbeidsmarkt- en pensioenvraagstukken, de dienstverlening aan opdrachtgevers en de verdere ontwikkeling van Actor.”

Judith is een ervaren directeur met een brede achtergrond in de wereld van sectororganisaties en arbeidsmarktbeleid. Zij is van huis uit arbeidsrechtjuriste. Judith is sinds 2000 in dienst van Werkgeversvereniging AWVN waarin zij verschillende functies en rollen heeft vervuld. De laatste twee jaar was zij Directeur Beleid & Advies.

Eric Douma en Leo van Beekum, voorzitters van de Colland Sectorraad (de aandeelhouder van Actor), feliciteren Judith van der Hulst met haar benoeming. “De Colland Sectorraad is bijzonder blij met Judith als de nieuwe directeur van Actor. Zij is een ervaren directeur met een groot netwerk. Met haar brede kennis en ervaring in de wereld van arbeidsmarkt en sociale partners past ze perfect in het plaatje. Wij kijken zeer uit naar haar komst en wensen haar veel succes.”

Over Judith van der Hulst
Judith van der Hulst is in 2000 bij AWVN in dienst getreden, na eerder te hebben gewerkt bij de Universiteit van Amsterdam en het ministerie van SZW. Zij is binnen AWVN verantwoordelijk geweest voor verschillende advies- en beleidsteams, alsook voor ontwikkelingen op het terrein van data & digitale dienstverlening. In haar managementpositie heeft Judith zich gericht op het versterken van samenwerking, professionalisering van de dienstverlening en vernieuwing vanuit de kracht van de organisatie. Zij heeft door haar verschillende posities en rollen binnen AWVN brede kennis en ervaring op het terrein van het polderoverleg, arbeidsvoorwaarden en arbeidsmarktvraagstukken.

Over Actor
Actor Bureau voor sectoradvies ondersteunt al meer dan 20 jaar sociale partners. Actor richt zich met name op de paritaire ondersteuning van pensioen- en arbeidsmarktfondsen. Daarnaast is Actor actief op het gebied van collectieve arbeidsvoorwaarden en arbeidsmarkt gerelateerde projecten en onderzoeken zoals duurzame inzetbaarheid en cao modernisering. Ook adviseert Actor op onderwerpen zoals risicomanagement, compliance en governance. De stichting Colland Sectorraad (bestaande uit een vertegenwoordiging vanuit sociale partners Agrarisch & Groen) is 100% aandeelhouder van Actor.

——————————————————————————————————–

Noot voor de redactie:

Voor meer vragen over de benoeming van Judith van der Hulst als nieuwe directeur van Actor kunt u terecht bij Elte Palm (Communicatieadviseur) via elte.palm@actor.nl en 088-3292030/06-10186801

Gerelateerde artikelen

Mariëlle 5 jaar scholingsconsulent

5 jaar bij Talentboom Op 1 april was het 5 jaar geleden dat ik begon als scholingsconsulent bij Talentboom. In […]
Lees meer

2023: Het jaar van de expertise

Programmamanager Edwin Zuidgeest blikt terug op zijn eerste jaar bij Kasgroeit en kijkt vooruit naar 2023. “2022 was een bewogen […]
Lees meer

De Nieuwe Sint Jacob

Met ruim driehonderd levens- loopbestendige woningen richt De Nieuwe Sint Jacob in Amsterdam zich op prettig wonen met zorg binnen […]
Lees meer