Actor verwelkomt Sociaal Fonds Tankstations en Wasbedrijven

18 januari 2024

Sociaal Fonds Tankstations en Wasbedrijven (SFTW) heeft eind vorig jaar besloten om de bestuursondersteuning toe te vertrouwen aan Actor. Dit betekent een mooie stap vooruit voor beide organisaties, waarbij we samen streven naar een bloeiende en sociaal verantwoorde sector.

Voor SFTW doen wij de volledige bestuursondersteuning. Dit omvat alle proces- en beheersmatige ondersteuning en beleidsinhoudelijk advies, met specifieke aandacht voor zaken zoals het beheren van de financiële administratie, het opstellen van jaarverslagen en het organiseren van de jaarlijkse vergadercyclus. De samenwerking met SFTW sluit aan op onze missie ‘wij versterken besturen’. Door verbinding vanuit de inhoud, zetten wij besturen van fondsen en sectorale cao-partijen in hun kracht. Door ons inhoudelijk advies, uitdagende initiatieven en volledige ontzorging kunnen onze opdrachtgevers zich richten op hun kernactiviteiten.

Laura Weijland (Bestuurslid SFTW, namens BOVAG): “Wij zijn erg verheugd over de samenwerking met Actor. Door deze stap kunnen wij ons volledig richten op onze doelstellingen. De expertise van Actor is een waardevolle en welkome aanvulling op ons streven naar een sector met goede arbeidsomstandigheden en optimale werkgelegenheid.”

Daniella van der Veen (Relatiebeheerder, Actor): “Wij zijn zeer enthousiast over de nieuwe samenwerking met SFTW. Met onze gespecialiseerde dienstverlening streven wij niet alleen naar het ontzorgen van SFTW, maar willen wij ook het bestuur faciliteren om de sector naar een hoger niveau te tillen.”

Over SFTW
SFTW is opgericht door de sociale partners binnen de sector Tankstations en Wasbedrijven. Het doel van SFTW is het bevorderen van goede arbeidsomstandigheden en medezeggenschap en het verbeteren van de werkgelegenheid binnen de sector. Sociale partners binnen SFTW zijn: BETA, BOVAG, FNV, CNV, De Unie en LBV.

Over ons
Actor is een gespecialiseerd bureau voor advies en bestuursondersteuning op het gebied van pensioen, werk, inkomen en scholing. Wij werken voornamelijk voor besturen van sectorale pensioenfondsen en arbeidsmarkt- en opleidingsfondsen. Verschillende disciplines kunnen geïntegreerd worden aangeboden zoals bestuurlijke ondersteuning, financiële administratie, cao-advisering en governance & compliance, afhankelijk van de behoeften van de opdrachtgever. Dit jaar vieren wij ons 25 jarig jubileum.

Gerelateerde artikelen

BPL Pensioen informatieavond: ‘Dit helpt mijn weg zoeken in het doolhof van ouder worden’

Wat verandert er in 2024? Welke keuzes kunt u maken als u met pensioen gaat? En wat betekenen de nieuwe regels voor pensioen in Nederland voor u? BPL Pensioen organiseerde in februari en maart verschillende informatiebijeenkomsten in het land.
Lees meer

Nieuwe website Kasgroeit: Hét startpunt voor leren en ontwikkelen in de Glastuinbouw

De website van Kasgroeit is volledig vernieuwd. Kasgroeit.nl is dé centrale plek voor werkgevers en werknemers in de glastuinbouw die zich willen ontwikkelen. De website biedt een actueel overzicht van opleidingen en cursussen in de sector.
Lees meer

Teamdag Arbeidsmarkt in het teken van samenwerking, ontwikkeling en gezelligheid

Op donderdag 7 maart vond de teamdag van Team Arbeidsmarkt plaats. Team Arbeidsmarkt ondersteunt verschillende sociale fondsen bij uitdagende thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, leven lang ontwikkelen en imago en instroom. De dag stond in het teken van samenwerking, ontwikkeling en gezelligheid.
Lees meer