Teamdag Arbeidsmarkt in het teken van samenwerking, ontwikkeling en gezelligheid

8 maart 2024

Op donderdag 7 maart vond de teamdag van Team Arbeidsmarkt plaats. Team Arbeidsmarkt ondersteunt verschillende sociale fondsen bij uitdagende thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, leven lang ontwikkelen en imago en instroom. De dag stond in het teken van samenwerking, ontwikkeling en gezelligheid. Locatie was het Gemaalhuis naast de Malle Molen in Gouda.

Kwaliteitenspel
Om beter inzicht te krijgen in elkaars kwaliteiten en de ontwikkeling daarvan werd het Kwaliteitenspel gespeeld. Een erg leuk en praktisch spel waarbij je niet alleen jezelf maar ook je collega’s nog beter leert kennen. Je krijgt hiermee antwoord op vragen zoals:
* Welke zijn mijn sterke en minder sterke kanten?
* Hoe zien anderen mij?
* Welke kwaliteiten wil ik ontwikkelen?

Culinaire workshop
Na een rondleiding door de Malle Molen, een 200 jaar oude watermolen, was het tijd voor de kookworkshop Italiaans o.l.v. Hans de Gier. In verschillende groepjes werd een heerlijk culinair voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht klaargemaakt en geserveerd. Het was een zeer geslaagde dag die ons nieuwe inzichten en ideeën heeft opgebracht. Zo kunnen wij onze sociale fondsen en werkgevers en werknemers nog beter ondersteunen.

Klik hier meer informatie over onze dienstverlening

 

Gerelateerde artikelen

BPL Pensioen informatieavond: ‘Dit helpt mijn weg zoeken in het doolhof van ouder worden’

Wat verandert er in 2024? Welke keuzes kunt u maken als u met pensioen gaat? En wat betekenen de nieuwe regels voor pensioen in Nederland voor u? BPL Pensioen organiseerde in februari en maart verschillende informatiebijeenkomsten in het land.
Lees meer

Nieuwe website Kasgroeit: Hét startpunt voor leren en ontwikkelen in de Glastuinbouw

De website van Kasgroeit is volledig vernieuwd. Kasgroeit.nl is dé centrale plek voor werkgevers en werknemers in de glastuinbouw die zich willen ontwikkelen. De website biedt een actueel overzicht van opleidingen en cursussen in de sector.
Lees meer

Actor verwelkomt Sociaal Fonds Tankstations en Wasbedrijven

Sociaal Fonds Tankstations en Wasbedrijven (SFTW) heeft eind vorig jaar besloten om de bestuursondersteuning toe te vertrouwen aan Actor. Dit betekent een mooie stap vooruit voor beide organisaties, waarbij we samen streven naar een bloeiende en sociaal verantwoorde sector.
Lees meer