Actor overhandigt 80 speculaaspoppen aan de Voedselbank Woerden

1 december 2023

Deze week heeft Edwin Zuidgeest namens Actor, Bureau voor sectoradvies, Talentoogst Talentboom Boomkwekerij en Kasgroeit 80 speculaaspoppen overhandigd aan de Voedselbank Woerden.

Actor vindt het belangrijk om mensen te steunen die te weinig inkomen hebben om in hun levensonderhoud te voorzien. Als organisatie, gestationeerd in Woerden, ondersteunen wij lokaal en regionaal maatschappelijke projecten en instellingen zoals de Voedselbank die bijdragen aan een duurzame en leefbare samenleving.

Leuke bijkomstigheid is dat deze poppen zijn gekocht van de Sinterklaas actie van WPK/Westlandia Handbal Sport Handbal Sport. Dus zo sponsoren we ook deze mooie vereniging! De heerlijke poppen zijn gemaakt door Paul Schalke van Bakkerij Paul Schalke B.V. en ingepakt door vrijwilligers.

Al met al 80 blije collega’s, 80 blije gezinnen in Woerden en heel veel blije handballertjes!

 

Gerelateerde artikelen

Actor verwelkomt Sociaal Fonds Tankstations en Wasbedrijven

Sociaal Fonds Tankstations en Wasbedrijven (SFTW) heeft eind vorig jaar besloten om de bestuursondersteuning toe te vertrouwen aan Actor. Dit betekent een mooie stap vooruit voor beide organisaties, waarbij we samen streven naar een bloeiende en sociaal verantwoorde sector.
Lees meer

Scherp inzicht in de risico’s: een kwestie van goed pensioenbestuur

De overgang naar een nieuw pensioenstelsel confronteert pensioenuitvoerders met een lange lijst te ondernemen acties. Voorzieningen voor arbeidsongeschiktheid staan hierop wellicht niet bovenaan, want fondsen mogen regelingen op dit terrein in principe gewoon voortzetten. Toch kan een gedegen analyse van de risico’s erg waardevol zijn.
Lees meer

Bijeenkomsten BPL Pensioen beoordeeld met een 8,3

Voor BPL Pensioen is persoonlijk contact met haar deelnemers erg belangrijk. Jaarlijks worden er daarom 7 (online en offline) bijeenkomsten georganiseerd verspreid door het land. In twee jaar tijd krijgen alle deelnemers die in Nederland wonen, op die manier de mogelijkheid aanwezig te zijn.
Lees meer