Actor overhandigt 80 speculaaspoppen aan de Voedselbank Woerden

1 december 2023

Deze week heeft Edwin Zuidgeest namens Actor, Bureau voor sectoradvies, Talentoogst Talentboom Boomkwekerij en Kasgroeit 80 speculaaspoppen overhandigd aan de Voedselbank Woerden.

Actor vindt het belangrijk om mensen te steunen die te weinig inkomen hebben om in hun levensonderhoud te voorzien. Als organisatie, gestationeerd in Woerden, ondersteunen wij lokaal en regionaal maatschappelijke projecten en instellingen zoals de Voedselbank die bijdragen aan een duurzame en leefbare samenleving.

Leuke bijkomstigheid is dat deze poppen zijn gekocht van de Sinterklaas actie van WPK/Westlandia Handbal Sport Handbal Sport. Dus zo sponsoren we ook deze mooie vereniging! De heerlijke poppen zijn gemaakt door Paul Schalke van Bakkerij Paul Schalke B.V. en ingepakt door vrijwilligers.

Al met al 80 blije collega’s, 80 blije gezinnen in Woerden en heel veel blije handballertjes!

 

Gerelateerde artikelen

“Controle over de financiën”: in gesprek met Najat el Habziz

In deel 2 van deze verhalenreeks, in het kader van ons 25 jarig jubileum, gaan wij in gesprek met  Najat el Habziz, financieel administratief medewerker bij Actor. Wij blikken met haar terug op hoe zij bij Actor in dienst is gekomen en wat Actor voor haar bijzonder maakt.
Lees meer

Actor bestaat 25 jaar: In gesprek met Marius van IJzerloo

Dit jaar bestaat Actor 25 jaar! Een mijlpaal om trots op te zijn. Samen met onze medewerkers en klanten blikken wij in verschillende gesprekken terug op persoonlijke ervaringen maar kijken wij ook naar de toekomst. We starten onze verhalenreeks met een boeiend gesprek met Marius van IJzerloo, beleidsadviseur Pensioenen.
Lees meer

Medewerkers Actor vieren 25-jarig jubileum

Op 6 en 7 juni vierden wij ons 25-jarig jubileum met een inspirerend bedrijfsuitje bij Claus Events in Hoofddorp. Twee dagen stonden in het teken van teambuilding, inspiratie en veel plezier.
Lees meer