2023: Het jaar van de expertise

16 januari 2023

Programmamanager Edwin Zuidgeest blikt terug op zijn eerste jaar bij Kasgroeit en kijkt vooruit naar 2023. “2022 was een bewogen jaar voor sector en daardoor voor ons. Gelukkig hebben we onze dienstverlening hierop aangepast om zo werknemers en werkgevers te kunnen blijven ondersteunen. Door vol in te blijven zetten op de ontwikkeling van werknemers, houden bedrijven mensen vast en kunnen ze straks weer sterker verder”.

Lees hier het hele artikel op Kasgroeit.nl

 

(Kasgroeit is een van de werklabels van Arbeidsmarkt en Ontwikkeling Agrarische Sector BV; een dochterbedrijf van Actor. Kasgroeit is de sectororganisatie voor werkgevers en (toekomstige) werknemers in de glastuinbouw. Kasgroeit stimuleert, enthousiasmeert en faciliteert werknemers en werkgevers teneinde een evenwichtige arbeidsmarkt te creëren. Voldoende medewerkers met de juiste kennis, vaardigheden en competenties zullen zorgen voor een bloeiende toekomst voor de glastuinbouw.)

Gerelateerde artikelen

BPL Pensioen informatieavond: ‘Dit helpt mijn weg zoeken in het doolhof van ouder worden’

Wat verandert er in 2024? Welke keuzes kunt u maken als u met pensioen gaat? En wat betekenen de nieuwe regels voor pensioen in Nederland voor u? BPL Pensioen organiseerde in februari en maart verschillende informatiebijeenkomsten in het land.
Lees meer

Nieuwe website Kasgroeit: Hét startpunt voor leren en ontwikkelen in de Glastuinbouw

De website van Kasgroeit is volledig vernieuwd. Kasgroeit.nl is dé centrale plek voor werkgevers en werknemers in de glastuinbouw die zich willen ontwikkelen. De website biedt een actueel overzicht van opleidingen en cursussen in de sector.
Lees meer

Teamdag Arbeidsmarkt in het teken van samenwerking, ontwikkeling en gezelligheid

Op donderdag 7 maart vond de teamdag van Team Arbeidsmarkt plaats. Team Arbeidsmarkt ondersteunt verschillende sociale fondsen bij uitdagende thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, leven lang ontwikkelen en imago en instroom. De dag stond in het teken van samenwerking, ontwikkeling en gezelligheid.
Lees meer