2023: Het jaar van de expertise

16 januari 2023

Programmamanager Edwin Zuidgeest blikt terug op zijn eerste jaar bij Kasgroeit en kijkt vooruit naar 2023. “2022 was een bewogen jaar voor sector en daardoor voor ons. Gelukkig hebben we onze dienstverlening hierop aangepast om zo werknemers en werkgevers te kunnen blijven ondersteunen. Door vol in te blijven zetten op de ontwikkeling van werknemers, houden bedrijven mensen vast en kunnen ze straks weer sterker verder”.

Lees hier het hele artikel op Kasgroeit.nl

 

(Kasgroeit is een van de werklabels van Arbeidsmarkt en Ontwikkeling Agrarische Sector BV; een dochterbedrijf van Actor. Kasgroeit is de sectororganisatie voor werkgevers en (toekomstige) werknemers in de glastuinbouw. Kasgroeit stimuleert, enthousiasmeert en faciliteert werknemers en werkgevers teneinde een evenwichtige arbeidsmarkt te creëren. Voldoende medewerkers met de juiste kennis, vaardigheden en competenties zullen zorgen voor een bloeiende toekomst voor de glastuinbouw.)

Gerelateerde artikelen

Bijeenkomsten BPL Pensioen beoordeeld met een 8,3

Voor BPL Pensioen is persoonlijk contact met haar deelnemers erg belangrijk. Jaarlijks worden er daarom 7 (online en offline) bijeenkomsten georganiseerd verspreid door het land. In twee jaar tijd krijgen alle deelnemers die in Nederland wonen, op die manier de mogelijkheid aanwezig te zijn.
Lees meer

Actor organiseert informatiebijeenkomst voor Kwadraad tijdens Pensioen3Daagse 2023

Actor vindt het belangrijk dat mensen zich bewust zijn van hun pensioen en hun financiële situatie. Als organisatie, gestationeerd in Woerden, dragen wij dan ook graag lokaal en regionaal bij aan het vergroten van pensioenkennis- en bewustzijn. Daarom hebben wij dit jaar weer meegedaan aan de Pensioen3Daagse.
Lees meer

Duurzame Inzetbaarheid: Tijd in Verandering

In een wereld vol uitdagingen op de arbeidsmarkt, met toenemende werkdruk, automatisering en het verschuiven van de pensioenleeftijd, is het cruciaal om je medewerkers gezond, vitaal en met plezier te laten werken. De weg naar duurzame inzetbaarheid is voor velen een prioriteit, en dit geldt ook voor de sector Agrarisch en Groen.
Lees meer