2023: Het jaar van de expertise

16 januari 2023

Programmamanager Edwin Zuidgeest blikt terug op zijn eerste jaar bij Kasgroeit en kijkt vooruit naar 2023. “2022 was een bewogen jaar voor sector en daardoor voor ons. Gelukkig hebben we onze dienstverlening hierop aangepast om zo werknemers en werkgevers te kunnen blijven ondersteunen. Door vol in te blijven zetten op de ontwikkeling van werknemers, houden bedrijven mensen vast en kunnen ze straks weer sterker verder”.

Lees hier het hele artikel op Kasgroeit.nl

 

(Kasgroeit is een van de werklabels van Arbeidsmarkt en Ontwikkeling Agrarische Sector BV; een dochterbedrijf van Actor. Kasgroeit is de sectororganisatie voor werkgevers en (toekomstige) werknemers in de glastuinbouw. Kasgroeit stimuleert, enthousiasmeert en faciliteert werknemers en werkgevers teneinde een evenwichtige arbeidsmarkt te creëren. Voldoende medewerkers met de juiste kennis, vaardigheden en competenties zullen zorgen voor een bloeiende toekomst voor de glastuinbouw.)

Gerelateerde artikelen

Mariëlle 5 jaar scholingsconsulent

5 jaar bij Talentboom Op 1 april was het 5 jaar geleden dat ik begon als scholingsconsulent bij Talentboom. In […]
Lees meer

Judith van der Hulst nieuwe directeur van Actor Bureau voor sectoradvies

Judith van der Hulst wordt per 1 maart 2023 de nieuwe directeur van Actor Bureau voor sectoradvies te Woerden. Zij […]
Lees meer

De Nieuwe Sint Jacob

Met ruim driehonderd levens- loopbestendige woningen richt De Nieuwe Sint Jacob in Amsterdam zich op prettig wonen met zorg binnen […]
Lees meer