“Actor vertaalt complexe vraagstukken in praktijk-gerichte oplossingen”

9 mei 2022

Wij vroegen Jeroen Zijlmans (Beleidsmedewerker, Koninklijke VHG) en Elly Fokke (Relatiebeheerder Arbeidsmarkt, Actor) naar het scholingsplan voor kleine bedrijven en de dienstverlening vanuit Actor.

Klik hier om het interview te lezen.

Voor meer informatie over het scholingsplan kleine bedrijven of de bestuursondersteuning van Actor, neem contact met Elly Fokke via elly.fokke@actor.nl of 06-22777242

 

Gerelateerde artikelen

Nieuwe website Kasgroeit: Hét startpunt voor leren en ontwikkelen in de Glastuinbouw

De website van Kasgroeit is volledig vernieuwd. Kasgroeit.nl is dé centrale plek voor werkgevers en werknemers in de glastuinbouw die zich willen ontwikkelen. De website biedt een actueel overzicht van opleidingen en cursussen in de sector.
Lees meer

Teamdag Arbeidsmarkt in het teken van samenwerking, ontwikkeling en gezelligheid

Op donderdag 7 maart vond de teamdag van Team Arbeidsmarkt plaats. Team Arbeidsmarkt ondersteunt verschillende sociale fondsen bij uitdagende thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, leven lang ontwikkelen en imago en instroom. De dag stond in het teken van samenwerking, ontwikkeling en gezelligheid.
Lees meer

Actor verwelkomt Sociaal Fonds Tankstations en Wasbedrijven

Sociaal Fonds Tankstations en Wasbedrijven (SFTW) heeft eind vorig jaar besloten om de bestuursondersteuning toe te vertrouwen aan Actor. Dit betekent een mooie stap vooruit voor beide organisaties, waarbij we samen streven naar een bloeiende en sociaal verantwoorde sector.
Lees meer