“Onze dienstverlening is gericht op het boeien en binden van werknemers”

6 april 2022

Op zoek naar nieuwe medewerkers, doorgroeien in je huidige baan, diploma op zak en benieuwd naar de glastuinbouw? Kasgroeit wijst je de weg. Edwin Zuidgeest (Programmamanager Arbeidsmarkt & Ontwikkeling, Kasgroeit), kenner van de arbeidsmarkt en opgegroeid tussen de kassen, wil vooral dat iedereen die op de arbeidsmarkt actief is, weet wat Kasgroeit doet en kan betekenen. “Bij alle vragen die met werk, met vacatures, met scholing te maken hebben, zou je eerst met Kasgroeit moeten praten.”

Het is begin februari. Edwin Zuidgeest (37) is op de kop af honderd dagen Programmamanager bij Kasgroeit. De geboren en getogen Westlander houdt van de glastuinbouwsector én van de arbeidsmarkt. Die twee dynamische werelden komen bij Kasgroeit samen. En daarom voelt Zuidgeest zich zo happy in de verbindende rol waarin hij vooral het persoonlijke contact opzoekt om voor de sector een evenwichtige arbeidsmarkt te creëren.

Persoonlijk, dat is wat Kasgroeit hoog heeft staan. In het werkplan 2021-2023 wordt persoonlijk contact als strategie genoemd om te bereiken dat medewerkers zelf de regie nemen over hun loopbaan en werkgevers hen hierin stimuleren en ondersteunen. Kasgroeit adviseert over werken, leren en ontwikkelen in de glastuinbouw en is aanspreekpunt voor toekomstige en huidige werknemers en werkgevers. Kasgroeit is gesprekspartner en brengt bedrijven en studenten bij elkaar voor stages, helpt bij het invullen van vacatures, HR-beleid, loopbaanontwikkeling, scholing en leren op de werkplek.

Klik hier om verder te lezen

Bron: Kas Magazine

Gerelateerde artikelen

Nieuwe website Kasgroeit: Hét startpunt voor leren en ontwikkelen in de Glastuinbouw

De website van Kasgroeit is volledig vernieuwd. Kasgroeit.nl is dé centrale plek voor werkgevers en werknemers in de glastuinbouw die zich willen ontwikkelen. De website biedt een actueel overzicht van opleidingen en cursussen in de sector.
Lees meer

Teamdag Arbeidsmarkt in het teken van samenwerking, ontwikkeling en gezelligheid

Op donderdag 7 maart vond de teamdag van Team Arbeidsmarkt plaats. Team Arbeidsmarkt ondersteunt verschillende sociale fondsen bij uitdagende thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, leven lang ontwikkelen en imago en instroom. De dag stond in het teken van samenwerking, ontwikkeling en gezelligheid.
Lees meer

Actor verwelkomt Sociaal Fonds Tankstations en Wasbedrijven

Sociaal Fonds Tankstations en Wasbedrijven (SFTW) heeft eind vorig jaar besloten om de bestuursondersteuning toe te vertrouwen aan Actor. Dit betekent een mooie stap vooruit voor beide organisaties, waarbij we samen streven naar een bloeiende en sociaal verantwoorde sector.
Lees meer