“Actor stelt ons in staat om de juiste besluiten te nemen”

6 oktober 2022

John Klijn (oud-werknemersvoorzitter namens FNV) en Marius van IJzerloo (bestuursadviseur namens Actor) gaan in dit artikel in op wat het pensioenfonds doet en hoe Actor daarin ondersteunt.

Het Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf regelt de pensioenen voor werknemers en oud-werknemers in de slagersbranche. Het bestuur bestaat uit vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers in de bedrijfstak. De bestuursondersteuning is in handen van Actor.

Klik hier om het interview te lezen.

Gerelateerde artikelen

Scherp inzicht in de risico’s: een kwestie van goed pensioenbestuur

De overgang naar een nieuw pensioenstelsel confronteert pensioenuitvoerders met een lange lijst te ondernemen acties. Voorzieningen voor arbeidsongeschiktheid staan hierop wellicht niet bovenaan, want fondsen mogen regelingen op dit terrein in principe gewoon voortzetten. Toch kan een gedegen analyse van de risico’s erg waardevol zijn.
Lees meer

Bijeenkomsten BPL Pensioen beoordeeld met een 8,3

Voor BPL Pensioen is persoonlijk contact met haar deelnemers erg belangrijk. Jaarlijks worden er daarom 7 (online en offline) bijeenkomsten georganiseerd verspreid door het land. In twee jaar tijd krijgen alle deelnemers die in Nederland wonen, op die manier de mogelijkheid aanwezig te zijn.
Lees meer

Actor organiseert informatiebijeenkomst voor Kwadraad tijdens Pensioen3Daagse 2023

Actor vindt het belangrijk dat mensen zich bewust zijn van hun pensioen en hun financiële situatie. Als organisatie, gestationeerd in Woerden, dragen wij dan ook graag lokaal en regionaal bij aan het vergroten van pensioenkennis- en bewustzijn. Daarom hebben wij dit jaar weer meegedaan aan de Pensioen3Daagse.
Lees meer