Bedrijfsbezoeken voor Actor medewerkers: Een uniek inkijkje in de sector

13 juni 2023

In de sector agrarisch en groen ondersteunt en begeleidt Actor bureau voor sector advies, het fonds Colland Arbeidsmarkt. Het fonds subsidieert allerlei regelingen en activiteiten voor werkgevers en werknemers in de sector op het gebied van o.a. duurzame inzetbaarheid, scholing en instroom. Regelmatig organiseert Actor bedrijfsbezoeken om nieuwe medewerkers kennis te laten maken met de sector waarin ze werken. Dit keer heeft collega Robert Soesman (relatiebeheerder Arbeidsmarkt) vier bedrijven in de sector benaderd voor een rondleiding. Op deze interactieve en boeiende manier konden medewerkers kennismaken met de sector, terwijl de bedrijven op hun beurt een idee krijgen van wat Actor doet. Op donderdag 1 juni 2023 werden Schoneveld Breeding, De Buurte Kwekerijen, het Zone College en boomkwekerij Bischoff Tulleken bezocht.

Lees hier het hele artikel.

Gerelateerde artikelen

BPL Pensioen informatieavond: ‘Dit helpt mijn weg zoeken in het doolhof van ouder worden’

Wat verandert er in 2024? Welke keuzes kunt u maken als u met pensioen gaat? En wat betekenen de nieuwe regels voor pensioen in Nederland voor u? BPL Pensioen organiseerde in februari en maart verschillende informatiebijeenkomsten in het land.
Lees meer

Nieuwe website Kasgroeit: Hét startpunt voor leren en ontwikkelen in de Glastuinbouw

De website van Kasgroeit is volledig vernieuwd. Kasgroeit.nl is dé centrale plek voor werkgevers en werknemers in de glastuinbouw die zich willen ontwikkelen. De website biedt een actueel overzicht van opleidingen en cursussen in de sector.
Lees meer

Teamdag Arbeidsmarkt in het teken van samenwerking, ontwikkeling en gezelligheid

Op donderdag 7 maart vond de teamdag van Team Arbeidsmarkt plaats. Team Arbeidsmarkt ondersteunt verschillende sociale fondsen bij uitdagende thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, leven lang ontwikkelen en imago en instroom. De dag stond in het teken van samenwerking, ontwikkeling en gezelligheid.
Lees meer