Bedrijfsbezoeken voor Actor medewerkers: Een uniek inkijkje in de sector

13 juni 2023

In de sector agrarisch en groen ondersteunt en begeleidt Actor bureau voor sector advies, het fonds Colland Arbeidsmarkt. Het fonds subsidieert allerlei regelingen en activiteiten voor werkgevers en werknemers in de sector op het gebied van o.a. duurzame inzetbaarheid, scholing en instroom. Regelmatig organiseert Actor bedrijfsbezoeken om nieuwe medewerkers kennis te laten maken met de sector waarin ze werken. Dit keer heeft collega Robert Soesman (relatiebeheerder Arbeidsmarkt) vier bedrijven in de sector benaderd voor een rondleiding. Op deze interactieve en boeiende manier konden medewerkers kennismaken met de sector, terwijl de bedrijven op hun beurt een idee krijgen van wat Actor doet. Op donderdag 1 juni 2023 werden Schoneveld Breeding, De Buurte Kwekerijen, het Zone College en boomkwekerij Bischoff Tulleken bezocht.

Lees hier het hele artikel.

Gerelateerde artikelen

Actor verwelkomt Sociaal Fonds Tankstations en Wasbedrijven

Sociaal Fonds Tankstations en Wasbedrijven (SFTW) heeft eind vorig jaar besloten om de bestuursondersteuning toe te vertrouwen aan Actor. Dit betekent een mooie stap vooruit voor beide organisaties, waarbij we samen streven naar een bloeiende en sociaal verantwoorde sector.
Lees meer

Scherp inzicht in de risico’s: een kwestie van goed pensioenbestuur

De overgang naar een nieuw pensioenstelsel confronteert pensioenuitvoerders met een lange lijst te ondernemen acties. Voorzieningen voor arbeidsongeschiktheid staan hierop wellicht niet bovenaan, want fondsen mogen regelingen op dit terrein in principe gewoon voortzetten. Toch kan een gedegen analyse van de risico’s erg waardevol zijn.
Lees meer

Actor overhandigt 80 speculaaspoppen aan de Voedselbank Woerden

Deze week heeft Edwin Zuidgeest namens Actor, Bureau voor sectoradvies, Talentoogst Talentboom Boomkwekerij en Kasgroeit 80 speculaaspoppen overhandigd aan de Voedselbank Woerden.
Lees meer