Samenwerking vanuit professionaliteit en vertrouwen zorgt ervoor dat wij het pensioenfonds zo goed mogelijk kunnen besturen

11 juli 2022

Het Pensioenfonds Kappers regelt het pensioen van (voormalige) werknemers en gepensioneerden in het kappersbedrijf. Sinds 2017 ondersteunt Actor het bestuur van Pensioenfonds Kappers. Wij vroegen Rita van Ewijk (Bestuurder Pensioenfonds Kappers) en Cristine Oostendorp (Beleidsadviseur Pensioenen, Actor) naar de dienstverlening van Actor, de bestuursondersteunende rollen die daarbij horen en het belang van vertrouwen en samenwerken.

Klik hier om het interview te lezen

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen? Neem dan contact op met Cristine Oostendorp via email cristine.oostendorp@actor.nl of telefoonnummer 06-10603136. Voor meer informatie over onze dienstverlening voor pensioenfondsen, klik hier.

Gerelateerde artikelen

BPL Pensioen informatieavond: ‘Dit helpt mijn weg zoeken in het doolhof van ouder worden’

Wat verandert er in 2024? Welke keuzes kunt u maken als u met pensioen gaat? En wat betekenen de nieuwe regels voor pensioen in Nederland voor u? BPL Pensioen organiseerde in februari en maart verschillende informatiebijeenkomsten in het land.
Lees meer

Scherp inzicht in de risico’s: een kwestie van goed pensioenbestuur

De overgang naar een nieuw pensioenstelsel confronteert pensioenuitvoerders met een lange lijst te ondernemen acties. Voorzieningen voor arbeidsongeschiktheid staan hierop wellicht niet bovenaan, want fondsen mogen regelingen op dit terrein in principe gewoon voortzetten. Toch kan een gedegen analyse van de risico’s erg waardevol zijn.
Lees meer

Bijeenkomsten BPL Pensioen beoordeeld met een 8,3

Voor BPL Pensioen is persoonlijk contact met haar deelnemers erg belangrijk. Jaarlijks worden er daarom 7 (online en offline) bijeenkomsten georganiseerd verspreid door het land. In twee jaar tijd krijgen alle deelnemers die in Nederland wonen, op die manier de mogelijkheid aanwezig te zijn.
Lees meer