‘Gezondheid en werkplezier staat centraal in de sector GGI’

8 mei 2023

Eind maart 2023 is de campagne ‘Kennis en Kracht’ gelanceerd. De campagne is een initiatief vanuit de sector Groen, Grond en Infrastructuur (GGI) en sociale partners CNV, FNV, HZC en Cumela. Het doel is om de instroom van werknemers te stimuleren. Wij spraken Marije van Beurden, Beleidsmedewerker Onderwijs bij Cumela en Francien Overal, Beleids- adviseur bij Actor Bureau voor sectoradvies over ‘Kennis en Kracht’.

Lees hier het hele artikel.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe website Kasgroeit: Hét startpunt voor leren en ontwikkelen in de Glastuinbouw

De website van Kasgroeit is volledig vernieuwd. Kasgroeit.nl is dé centrale plek voor werkgevers en werknemers in de glastuinbouw die zich willen ontwikkelen. De website biedt een actueel overzicht van opleidingen en cursussen in de sector.
Lees meer

Teamdag Arbeidsmarkt in het teken van samenwerking, ontwikkeling en gezelligheid

Op donderdag 7 maart vond de teamdag van Team Arbeidsmarkt plaats. Team Arbeidsmarkt ondersteunt verschillende sociale fondsen bij uitdagende thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, leven lang ontwikkelen en imago en instroom. De dag stond in het teken van samenwerking, ontwikkeling en gezelligheid.
Lees meer

Actor verwelkomt Sociaal Fonds Tankstations en Wasbedrijven

Sociaal Fonds Tankstations en Wasbedrijven (SFTW) heeft eind vorig jaar besloten om de bestuursondersteuning toe te vertrouwen aan Actor. Dit betekent een mooie stap vooruit voor beide organisaties, waarbij we samen streven naar een bloeiende en sociaal verantwoorde sector.
Lees meer