‘Gezondheid en werkplezier staat centraal in de sector GGI’

8 mei 2023

Eind maart 2023 is de campagne ‘Kennis en Kracht’ gelanceerd. De campagne is een initiatief vanuit de sector Groen, Grond en Infrastructuur (GGI) en sociale partners CNV, FNV, HZC en Cumela. Het doel is om de instroom van werknemers te stimuleren. Wij spraken Marije van Beurden, Beleidsmedewerker Onderwijs bij Cumela en Francien Overal, Beleids- adviseur bij Actor Bureau voor sectoradvies over ‘Kennis en Kracht’.

Lees hier het hele artikel.

Gerelateerde artikelen

Actor verwelkomt Sociaal Fonds Tankstations en Wasbedrijven

Sociaal Fonds Tankstations en Wasbedrijven (SFTW) heeft eind vorig jaar besloten om de bestuursondersteuning toe te vertrouwen aan Actor. Dit betekent een mooie stap vooruit voor beide organisaties, waarbij we samen streven naar een bloeiende en sociaal verantwoorde sector.
Lees meer

Duurzame Inzetbaarheid: Tijd in Verandering

In een wereld vol uitdagingen op de arbeidsmarkt, met toenemende werkdruk, automatisering en het verschuiven van de pensioenleeftijd, is het cruciaal om je medewerkers gezond, vitaal en met plezier te laten werken. De weg naar duurzame inzetbaarheid is voor velen een prioriteit, en dit geldt ook voor de sector Agrarisch en Groen.
Lees meer

Het belang van een gezonde leercultuur

Scholingsconsulent Hans Schilders van Talentboom ziet dat akkerbouwers, groentetelers en hun medewerkers meer gemotiveerd zijn om cursussen te volgen. Hij schrijft dat toe aan schaalvergroting en de transitie van de landbouw die op stapel staat.
Lees meer