Actor gaat verhuizen!

26 oktober 2022

Na 10 mooie jaren op de Stationsweg 1 in Woerden gaat Actor Bureau voor sectoradvies verhuizen. Vanaf 1 december zijn wij te vinden in ons nieuwe kantoor op het volgende adres:

Pompmolenlaan 10c
3447 GK, Woerden

Het nieuwe werken
Het nieuwe werken staat centraal in ons nieuwe kantoor. Zo zijn er naast de bekende flexibele werkplekken ook diverse cockpits en kleine vergaderruimtes. Deze zullen worden ingezet voor vergaderingen, brainstormsessies en diverse workshops. Een groot voordeel is dat werken, vergaderen en ontmoeten op één etage is ingericht.

Nog beter faciliteren van onze relaties
In het nieuwe kantoor is er vanzelfsprekend aandacht voor onze relaties. Zo zijn er verschillende ruimtes voor onze vergaderingen en webinars. Alle vergaderfaciliteiten zijn ingericht op hybride overlegvormen. Ook zijn er voor relaties flexibele werk- en overlegplekken ingericht. Op deze manier kunnen wij onze relaties nog beter faciliteren. Het nieuwe kantoor sluit hierdoor goed aan op onze missie ‘wij versterken besturen’.

Duurzaamheid
In het nieuwe kantoor is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen en slimme oplossingen voor klimaatregeling en energiebesparing. Verder zullen we een aantal meubelen uit ons huidige pand hergebruiken. Er is aandacht voor groen in ons pand. Zo creëren wij een gezonde en prettige werkplek voor onze medewerkers en relaties.

Voor meer informatie, neem contact op met Elte Palm (Communicatieadviseur Actor) via elte.palm@actor.nl of 06-101 868 01

 

Gerelateerde artikelen

Bijeenkomsten BPL Pensioen beoordeeld met een 8,3

Voor BPL Pensioen is persoonlijk contact met haar deelnemers erg belangrijk. Jaarlijks worden er daarom 7 (online en offline) bijeenkomsten georganiseerd verspreid door het land. In twee jaar tijd krijgen alle deelnemers die in Nederland wonen, op die manier de mogelijkheid aanwezig te zijn.
Lees meer

Actor organiseert informatiebijeenkomst voor Kwadraad tijdens Pensioen3Daagse 2023

Actor vindt het belangrijk dat mensen zich bewust zijn van hun pensioen en hun financiële situatie. Als organisatie, gestationeerd in Woerden, dragen wij dan ook graag lokaal en regionaal bij aan het vergroten van pensioenkennis- en bewustzijn. Daarom hebben wij dit jaar weer meegedaan aan de Pensioen3Daagse.
Lees meer

Duurzame Inzetbaarheid: Tijd in Verandering

In een wereld vol uitdagingen op de arbeidsmarkt, met toenemende werkdruk, automatisering en het verschuiven van de pensioenleeftijd, is het cruciaal om je medewerkers gezond, vitaal en met plezier te laten werken. De weg naar duurzame inzetbaarheid is voor velen een prioriteit, en dit geldt ook voor de sector Agrarisch en Groen.
Lees meer