Actor gaat verhuizen!

26 oktober 2022

Na 10 mooie jaren op de Stationsweg 1 in Woerden gaat Actor Bureau voor sectoradvies verhuizen. Vanaf 1 december zijn wij te vinden in ons nieuwe kantoor op het volgende adres:

Pompmolenlaan 10c
3447 GK, Woerden

Het nieuwe werken
Het nieuwe werken staat centraal in ons nieuwe kantoor. Zo zijn er naast de bekende flexibele werkplekken ook diverse cockpits en kleine vergaderruimtes. Deze zullen worden ingezet voor vergaderingen, brainstormsessies en diverse workshops. Een groot voordeel is dat werken, vergaderen en ontmoeten op één etage is ingericht.

Nog beter faciliteren van onze relaties
In het nieuwe kantoor is er vanzelfsprekend aandacht voor onze relaties. Zo zijn er verschillende ruimtes voor onze vergaderingen en webinars. Alle vergaderfaciliteiten zijn ingericht op hybride overlegvormen. Ook zijn er voor relaties flexibele werk- en overlegplekken ingericht. Op deze manier kunnen wij onze relaties nog beter faciliteren. Het nieuwe kantoor sluit hierdoor goed aan op onze missie ‘wij versterken besturen’.

Duurzaamheid
In het nieuwe kantoor is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen en slimme oplossingen voor klimaatregeling en energiebesparing. Verder zullen we een aantal meubelen uit ons huidige pand hergebruiken. Er is aandacht voor groen in ons pand. Zo creëren wij een gezonde en prettige werkplek voor onze medewerkers en relaties.

Voor meer informatie, neem contact op met Elte Palm (Communicatieadviseur Actor) via elte.palm@actor.nl of 06-101 868 01

 

Gerelateerde artikelen

“Controle over de financiën”: in gesprek met Najat el Habziz

In deel 2 van deze verhalenreeks, in het kader van ons 25 jarig jubileum, gaan wij in gesprek met  Najat el Habziz, financieel administratief medewerker bij Actor. Wij blikken met haar terug op hoe zij bij Actor in dienst is gekomen en wat Actor voor haar bijzonder maakt.
Lees meer

Actor bestaat 25 jaar: In gesprek met Marius van IJzerloo

Dit jaar bestaat Actor 25 jaar! Een mijlpaal om trots op te zijn. Samen met onze medewerkers en klanten blikken wij in verschillende gesprekken terug op persoonlijke ervaringen maar kijken wij ook naar de toekomst. We starten onze verhalenreeks met een boeiend gesprek met Marius van IJzerloo, beleidsadviseur Pensioenen.
Lees meer

Medewerkers Actor vieren 25-jarig jubileum

Op 6 en 7 juni vierden wij ons 25-jarig jubileum met een inspirerend bedrijfsuitje bij Claus Events in Hoofddorp. Twee dagen stonden in het teken van teambuilding, inspiratie en veel plezier.
Lees meer