Actor gaat verhuizen!

26 oktober 2022

Na 10 mooie jaren op de Stationsweg 1 in Woerden gaat Actor Bureau voor sectoradvies verhuizen. Vanaf 1 december zijn wij te vinden in ons nieuwe kantoor op het volgende adres:

Pompmolenlaan 10c
3447 GK, Woerden

Het nieuwe werken
Het nieuwe werken staat centraal in ons nieuwe kantoor. Zo zijn er naast de bekende flexibele werkplekken ook diverse cockpits en kleine vergaderruimtes. Deze zullen worden ingezet voor vergaderingen, brainstormsessies en diverse workshops. Een groot voordeel is dat werken, vergaderen en ontmoeten op één etage is ingericht.

Nog beter faciliteren van onze relaties
In het nieuwe kantoor is er vanzelfsprekend aandacht voor onze relaties. Zo zijn er verschillende ruimtes voor onze vergaderingen en webinars. Alle vergaderfaciliteiten zijn ingericht op hybride overlegvormen. Ook zijn er voor relaties flexibele werk- en overlegplekken ingericht. Op deze manier kunnen wij onze relaties nog beter faciliteren. Het nieuwe kantoor sluit hierdoor goed aan op onze missie ‘wij versterken besturen’.

Duurzaamheid
In het nieuwe kantoor is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen en slimme oplossingen voor klimaatregeling en energiebesparing. Verder zullen we een aantal meubelen uit ons huidige pand hergebruiken. Er is aandacht voor groen in ons pand. Zo creëren wij een gezonde en prettige werkplek voor onze medewerkers en relaties.

Voor meer informatie, neem contact op met Elte Palm (Communicatieadviseur Actor) via elte.palm@actor.nl of 06-101 868 01

 

Gerelateerde artikelen

BPL Pensioen informatieavond: ‘Dit helpt mijn weg zoeken in het doolhof van ouder worden’

Wat verandert er in 2024? Welke keuzes kunt u maken als u met pensioen gaat? En wat betekenen de nieuwe regels voor pensioen in Nederland voor u? BPL Pensioen organiseerde in februari en maart verschillende informatiebijeenkomsten in het land.
Lees meer

Nieuwe website Kasgroeit: Hét startpunt voor leren en ontwikkelen in de Glastuinbouw

De website van Kasgroeit is volledig vernieuwd. Kasgroeit.nl is dé centrale plek voor werkgevers en werknemers in de glastuinbouw die zich willen ontwikkelen. De website biedt een actueel overzicht van opleidingen en cursussen in de sector.
Lees meer

Teamdag Arbeidsmarkt in het teken van samenwerking, ontwikkeling en gezelligheid

Op donderdag 7 maart vond de teamdag van Team Arbeidsmarkt plaats. Team Arbeidsmarkt ondersteunt verschillende sociale fondsen bij uitdagende thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, leven lang ontwikkelen en imago en instroom. De dag stond in het teken van samenwerking, ontwikkeling en gezelligheid.
Lees meer