Mariëlle de Groot

Fondsmanager Pensioenfonds VLEP

Sinds 2017 werk ik voor Actor als fondsmanager voor pensioenfonds VLEP. Naast de reguliere bestuursondersteuning, ben ik het eerste aanspreekpunt voor de pensioenadministratie. Mijn aandachtsgebieden zijn pensioenuitvoering (waaronder IT en datakwaliteit) en risicomanagement.

Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd aan de Tilburg University. Daarna heb ik 20 jaar ervaring in de financiële sector opgedaan.

Ik heb leidinggevende, projectmanagement en accountmanagement ervaring. Sinds 1 september 2017 werk ik bij Actor. Ik volg de ontwikkelingen in de sector op de voet en volg regelmatig cursussen, opleidingen en seminars. Recentelijk heb ik Integraal Risicomanagement voor beleidsbepalers in de pensioensector succesvol afgerond aan Nyenrode Business University.

Ik geniet ervan om samen met vrienden en familie bourgondisch te eten onder het genot van een heerlijk glas wijn. In mijn vrij tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en vind het heerlijk om op mijn (MTB-fiets) te fietsen in de natuur.