Jürgen Koumans

Bestuursondersteuner Pensioenfonds VLEP

Sinds maart 2024 werk ik via Emma Handson B.V. voor Pensioenfonds VLEP. Ik notuleer vergaderingen en ik ondersteun het verantwoordingsorgaan en de communicatiecommissie. Daarnaast neem ik onder andere administratieve taken van mijn collega-ondersteuners over, redigeer ik teksten en bereid ik soms agenda’s voor.

Ik heb twintig jaar voor de klas gestaan als leraar Engels. De laatste jaren was steeds minder gelukkig met de manier waarop het onderwijs momenteel wordt ingericht en zocht ik naar iets anders. Ik wilde iets met taal blijven doen en ben als oud-gemeenteraadslid geïnteresseerd in de bestuurlijke wereld. Zo ben ik bij Emma Handson terechtgekomen en werd ik notulist voor diverse pensioenfondsen. De pensioenwereld bleek me goed te liggen, ik heb het SPO-A certificaat behaald en wilde na enige jaren graag verder kijken dan het notuleerwerk. Bij Actor / VLEP kan ik naast notuleren meer voor het fonds betekenen en dat bevalt me erg goed.

Mijn voornaamste vrijetijdsbesteding is muziek maken, ik speel gitaar in een band. Daarnaast volg ik graag de politiek, zowel lokaal als landelijk, en maak ik graag foto’s, dia’s, Super8- en videofilmpjes.