Ingrid Nieboer

Beleidsadviseur Pensioenfonds Slagers

Sinds augustus 2023 ben ik bij Actor om het bestuursbureau van Pensioenfonds Slagers te ondersteunen. Als interim bestuursadviseur heb ik in de afgelopen jaren voor verschillende pensioenfondsen gewerkt, waaronder ook al eens voor BPL Pensioen bij Actor. Voor Pensioenfonds Slagers ondersteun ik de vaste medewerkers in brede zin, maar voornamelijk bij de monitoring van diverse acties en de verbinding tussen verschillende partijen.

In de rol van bestuursadviseur ben ik primair werkzaam voor Pensioenfonds Slagers.

Ik heb aan de Hogeschool Zuyd Chinees tolk/vertaler gestudeerd en ben vervolgens via detachering met heel veel plezier en interesse de pensioenwereld in gerold.  Ik heb diverse pensioenopleidingen gevolgd zoals de Governance leergang voor pensioenfondsbesturen (niveau A) en ik ben Wft-pensioen gecertificeerd (Adviseur Pensioen).

In mijn vrije tijd ben ik actief als vrijwilliger (financieel/administratie). Verder spreek ik graag af met vrienden voor allerhande gezellige activiteiten. Mooie reizen naar Azië staan hoog op mijn verlanglijst en ik maak graag stedentrips binnen Europa om heerlijk cultuur te snuiven.