Angela Schoen

Pensioenfondssecretaris

Ik werk sinds maart 2022 voor Actor als Fondssecretaris BPL Pensioen. In deze rol voer ik regie op de fondsvergaderingen en zorg ik o.a. voor het organiseren van (bestuurs)agenda’s, het notuleren van vergaderingen, het bewaken van de verbinding tussen de diverse commissies en het uitzetten en monitoren van acties. In de rol van fondssecretaris ben ik primair werkzaam voor BPL Pensioen.

Hiervoor was ik werkzaam als bestuurs- en beleidsadviseur bij pensioenuitvoerder MN. Ik heb ruime ervaring op het gebied van bestuursondersteuning. Sterk in een rol van secretaris, goed in het opstellen en reviewen van inhoudelijke complexe adviezen en de vertaalslag hiervan maken voor besturen.

Ik heb een Masterdiploma Engelse Taal & Cultuur aan de UvA behaald en gedurende mijn loopbaan heb ik diverse pensioenopleidingen gevolgd, waaronder de Governance Leergang voor pensioenfondsbesturen, geschikt worden op niveau A.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag dingen met mijn gezin. Daarnaast ben ik graag actief in de buitenlucht en speel ik graag een potje tennis of ga ik een rondje hardlopen.