Petro van Laarhoven

Pensioenconsulent

Ik ben sinds 1 januari 2023 als pensioenconsulent in de regio Zuid voor BPL Pensioen werkzaam. In deze functie beantwoord ik pensioenvragen van werkgevers en werknemers. Tevens verzorg ik pensioenpresentaties.
Het voelt voor mij als vanzelfsprekend om dagelijks werkgevers en/of werknemers van BPL Pensioen van dienst te kunnen zijn.

Ik ben opgegroeid op een agrarisch bedrijf in Brabant. Vanuit mijn agrarische roots ben ik gestart bij Interpolis en daarna bij Rabobank werkzaam geweest in diverse functies zoals verzekeringsadviseur/teamleider voor bedrijfsverzekeringen. In 2005 ben ik me volledig gaan focussen op de advisering van collectieve pensioen- en inkomensproducten in de zakelijke markt. In mijn laatste baan heb ik als consultant met name werkingssfeeronderzoeken bij diverse bedrijven mogen uitvoeren.

In de afgelopen jaren ik heb de nodige opleidingen succesvol afgerond waaronder de Leergang Pensioen- en Arbeidsrecht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.
Ik ben sterk in het analyseren, adviseren en beatwoorden van pensioenvragen van werkgevers en/of werknemer.

Mijn hobby’s zijn: wandelen in de natuur en het lopen van Kennedymarsen. Ik ga graag op vakantie naar Italië of Griekenland.