Ingrid Arts

Senior HR adviseur / HR manager

Sinds 1 november 2022 ben ik in dienst van Actor als Senior HR Adviseur / HR Manager. In deze functie houd ik mij bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van het HR beleid voor Actor en adviseer ik het management en leidinggevenden gevraagd en ongevraagd over diverse onderwerpen. Ook medewerkers kunnen bij mij terecht als zij vragen hebben over hun ontwikkeling, of als zij zaken hebben die zij lastig vinden om te bespreken met hun leidinggevende. Ik ben lid van het MT+ van Actor en verantwoordelijk voor het functioneren van de HR afdeling.

Na de middelbare school heb ik Facility Management gestudeerd in Wageningen en ben daarna aan de slag gegaan in het facilitaire werkveld. Bij Heineken Nederland ben ik als leidinggevende in aanraking gekomen met HR. Zo ontstond mijn interesse in dit vakgebied. Ik besloot de opleiding Strategisch HRM aan de Open Universiteit te gaan volgen, waarna ik de overstap maakte naar de functie van HR Business Partner. Deze functie heb ik vervolgens ook bijna 6 jaar voor diverse afdelingen uitgevoerd binnen Facilicom.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden, vaak onder het genot van lekker eten. Ontspanning vind ik daarnaast in een potje tennis, een wandeling en een goed boek.