VanColland Magazine Vallen en Opstaan is uit

11 oktober 2021

De pandemie heeft er bij veel sectoren en bedrijven flink ingehakt. Ook in de agrarische en groene sectoren. Gelukkig beschikken veel bedrijven over een grote dosis doorzettingsvermogen. En zijn er creatieve oplossingen bedacht om het werk voort te zetten. Ook hebben veel bedrijven geprofiteerd van de ondersteuning vanuit het fonds Colland Arbeidsmarkt. Werkgevers konden terecht bij de Werkgeverslijn en gebruik maken van allerlei protocollen, speciaal ontwikkeld voor werkgevers en werknemers. Dat is het grote voordeel van bedrijven die zijn aangesloten bij Colland.

In deze editie leest u verschillende interviews met bedrijven over veilig en gezond werken, een goede werksfeer en Colland regelingen. Goed werkgeverschap is hierbij onmisbaar. Klik hier om het magazine te lezen.

 

VanColland Magazine houdt u op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van pensioen, arbeidsmarkt, arbeidsomstandigheden en verzekering in de agrarische en groene sector. Het magazine verschijnt vier keer per jaar en wordt verspreid onder circa 16.000 werkgevers en meer dan 100.000 werknemers in de agrarische en groene sector.

Heeft u vragen, opmerkingen of goede ideeën voor het magazine? Stuur dan een mail naar redactie@colland.nl.

Gerelateerde artikelen

Scherp inzicht in de risico’s: een kwestie van goed pensioenbestuur

De overgang naar een nieuw pensioenstelsel confronteert pensioenuitvoerders met een lange lijst te ondernemen acties. Voorzieningen voor arbeidsongeschiktheid staan hierop wellicht niet bovenaan, want fondsen mogen regelingen op dit terrein in principe gewoon voortzetten. Toch kan een gedegen analyse van de risico’s erg waardevol zijn.
Lees meer

Bijeenkomsten BPL Pensioen beoordeeld met een 8,3

Voor BPL Pensioen is persoonlijk contact met haar deelnemers erg belangrijk. Jaarlijks worden er daarom 7 (online en offline) bijeenkomsten georganiseerd verspreid door het land. In twee jaar tijd krijgen alle deelnemers die in Nederland wonen, op die manier de mogelijkheid aanwezig te zijn.
Lees meer

Actor organiseert informatiebijeenkomst voor Kwadraad tijdens Pensioen3Daagse 2023

Actor vindt het belangrijk dat mensen zich bewust zijn van hun pensioen en hun financiële situatie. Als organisatie, gestationeerd in Woerden, dragen wij dan ook graag lokaal en regionaal bij aan het vergroten van pensioenkennis- en bewustzijn. Daarom hebben wij dit jaar weer meegedaan aan de Pensioen3Daagse.
Lees meer