Functieomschrijving

Je komt te werken voor het pensioenfonds BPL Pensioen, het pensioenfonds voor werknemers van bedrijven in de agrarische en groene sector. Het fonds heeft als taak om ervoor te zorgen dat iedere werknemer die een pensioen opbouwt, straks kan rekenen op een goed en waardevast pensioen. BPL heeft een bestuur, een verantwoordingsorgaan en een raad van toezicht. Actor ondersteunt hen over (pensioen)juridische en beleidsmatige vraagstukken.

Als jurist werk je aan deze vraagstukken en formuleer je heldere adviezen voor het bestuur.. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen, aanpassen en beheren van juridische documentatie zoals (pensioen)reglementen, ABTN’s, uitvoeringsovereenkomsten en beleidsnotities. Ook adviseer je je collega’s die actief zijn in de bestuursondersteuning. Jouw functie kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid. Op het ene moment  werk je aan vraagstukken op het gebied van contractmanagement, aansprakelijkheidsclausules of faillissementen van premieplichtige bedrijven en daarna op het gebied van governance en beloningsbeleid. De kern van de functie is dat jij complexe (pensioen)vraagstukken weet terug te brengen tot bondige adviezen in heldere taal. Dit doe je zowel zelfstandig als in samenwerking met je collega’s.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde juridische opleiding
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als jurist, ervaring met pensioenrecht is een pré (als jij deze ervaring nog niet hebt, maar je hier graag in wil ontwikkelen zijn er ook mogelijkheden)
  • Je vindt het leuk om (complexe) juridische vraagstukken te vertalen naar klantoplossingen
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatieve en adviesvaardigheden
  • Je bent collegiaal, klantgericht en flexibel

Arbeidsvoorwaarden

Actor biedt je een interessante baan in een dynamische en inspirerende omgeving met de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris tussen € 5.391 – € 6.929 bruto per maand o.b.v. 40 uur (schaal 11)
  • 25 vakantiedagen en 104 roostervrije uren (bij een 40-urige werkweek)
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Pensioen bij BPL Pensioen
  • Thuiswerkfaciliteiten en flexibele werktijden

Standplaats
Woerden (vlakbij de A12 en op 10  minuten loopafstand van het station)

Interesse?
Actor laat zich in deze procedure begeleiden door PolderBanen. Voor meer informatie kun je bellen met Mark Streuer of Evi Gasseling op 073-2032098. Je kunt solliciteren t/m woensdag 20 maart via https://polderbanen.nl/vacature/medior-jurist-voor-bpl-pensioen-32-40u/.