Martijn van Velzen

Adviseur Arbeidsmarkt

Ik werk sinds 2010 voor Kasgroeit. In mijn rol als adviseur arbeidsmarkt help ik de bedrijven op het gebied van werken, leren en ontwikkeling. Ik heb veel contact met de bedrijven als het gaat om hun vacature invulling, maar ook als het gaat om de ontwikkeling van hun medewerkers. In de praktijk komt het er op neer dat ik veel onderweg ben, me in de regio begeef, bij de bedrijven over de vloer komen en zo de verbinding leg met hun specifieke vraagstuk en de tools die wij hierin kunnen bieden. Een van mijn speerpunten is Sleutel aan je toekomst waarmee ik technici voor de sector probeer te werven die via onze leerlijn Techniek klaargestoomd worden voor een functie als technisch medewerker. Dit is tevens een mooi voorbeeld waarin de thema’s werken, leren en ontwikkelen terugkomen.

De opdrachtgevers die ik ondersteun zijn werkgevers en werknemers in de sector glastuinbouw.

Ik heb Personeel en Arbeid gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Tijdens deze ben ik me steeds meer gaan interesseren in en de ontwikkeling van mensen, medewerkers en bedrijven. Dit komt mooi samen in mijn werk bij Kasgroeit.

Ik ben getrouwd met Melissa en heb twee kinderen Sem en Noa. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk op met het gezin op pad te gaan, we zijn bijvoorbeeld vaak in de dierentuin (Blijdorp) en maken we er een echte safari van! Sinds kort heb ik een nieuwe hobby en ben ik regelmatig achter de kamado (bbq) te vinden om heerlijke gerechten te maken. Om dit te compenseren voetbal ik op zaterdag en probeer ik doordeweeks ook nog 2 keer in aan crossfit te doen.