Jorn Besteman

Fondssecretaris BPL Pensioen

Ik werk sinds december 2022 bij Actor als fondssecretaris voor BPL Pensioen. In deze rol voer ik regie op de fondsvergaderingen en zorg o.a. voor het organiseren van de dagelijkse bestuursagenda, het notuleren van vergaderingen, het bewaken van de verbinding tussen de diverse commissies en het uitzetten en monitoren van acties.

Ik heb een Masterdiploma Applied Ethics aan de Universiteit Utrecht behaald en ik heb een bachelordiploma Liberal Arts and Sciences met de hoofdrichting Philosophy, Politics and Society. Gedurende mijn opleiding merkte ik dat ik het leuk vond om adviesrapporten te schrijven over data ethiek, digitale media, journalistiek, kunstmatige intelligentie, privacy en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ik ben begonnen aan het traineeship beleidsadvies van Talent & Pro, waarna ik eerst bij de backoffice van PGB aan de slag ging als pensioenspecialist. Actor is mijn tweede opdracht.

Ik houd van goed eten en van koken, en dan het liefste met vrienden en familie. Daarnaast speel ik graag gitaar, voetbal ik een keer in de week met een vriendenteam en fitness ik.