Ik werk sinds 2021 voor Actor als Relatiebeheerder Arbeidsmarkt. Daarvoor was ik een aantal jaren werkzaam als Programmamanager A&O. Ik ondersteun en adviseer besturen en sectoren zowel beleidsmatig als operationeel. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering van het jaarlijkse representativiteitsonderzoek in de Colland sectoren en het tweejarige arbeidsmarktonderzoek van Colland.

Mijn opdrachtgevers zijn de sectorcommissie Groen, Grond en Infrastructuur (GGI) van Colland, het bestuur van Stigas, het bestuur van Handel Groeit en fonds Colland Arbeidsmarkt.

Ik heb Personeel en Arbeid gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en heb in 2015 de opleiding Executive MBA aan de Business School Nederland afgerond. Ik heb ruime ervaring in management van projecten en organisaties, met name in een paritair bestuurde setting. Ik ben sinds 2009 actief in de agrarische en groene sectoren. Daarvoor werkte ik in diverse rollen in de zakelijke dienstverlening, onder meer bij Randstad HR solutions.

In mijn vrij tijd hou ik van klussen in en om het huis en ga ik graag op pad met mijn gezin.