Jelmer Leenstra

Pensioenconsulent

Ik werk sinds mei 2019 voor Actor/BPL Pensioen als Pensioenconsulent. Dit doe ik in de regio Noord en Oost Nederland. Voor de werkgevers en werknemers die in mijn regio wonen en/of werken probeer ik alles wat te maken heeft met de pensioenopbouw bij BPL Pensioen zo begrijpelijk en plezierig mogelijk te maken. Hierbij kan gedacht worden aan het oplossen van administratieve problemen, het geven van een presentatie over de pensioenregeling of een één-op-één gesprek met een deelnemer.

Na het afronden van de HBO studie Sportmanagement ben ik in 2009 in dienst getreden bij het detacheringsbureau Akkermans & Partners. Een hele andere richting dan mijn vooropleiding, maar aangezien ik mijzelf zie als een bèta persoon was dit eigenlijk niet zo’n vreemde keuze. Sindsdien heb ik diverse pensioenopleidingen afgerond, waaronder de opleiding tot actuarieel rekenaar. In de tussentijd ben ik nog in dienst geweest van Achmea en TKP Pensioen. Wat mij drijft in mijn werk is mensen écht van dienst te kunnen zijn. Deze drijfveer kan ik dagelijks uitvoeren door pensioenvraagstukken op te lossen voor werkgevers en werknemers.

In mijn vrij tijd vind ik het leuk om te sporten. Zo speel ik recreatief in een voetbalteam en dit probeer ik af te wisselen met hardlopen en een rondje fietsen op mijn racefiets en/of MTB. Maar mijn belangrijkste vrijetijdsbesteding is mijn gezin. Samen met mijn vrouw, twee dochters en een zoon probeer ik vooral samen te genieten van alles wat het leven te bieden heeft.