Elly Fokke

Relatiebeheerder Arbeidsmarkt

Werken met en voor sociale partners is verweven in alles wat ik doe bij Actor. Als relatiebeheerder ben ik een sparringpartner en vertrouwd adviseur. Op deze manier versterk ik de sociale partners en sectorbesturen die ik ondersteun. Dit betekent naast dienstverlenend ook elkaar scherp houden. Bij Actor noemen we dit Trusted Advisor. Sinds enige tijd begeleid en train ik collega’s op dit onderwerp.

Ik adviseer sociale partners en sectorbesturen op alles rondom  arbeidsvoorwaarden -en arbeidsmarktbeleid. Denk hierbij aan duurzame inzetbaarheid, scholing, imago- en instroom. Het is voor mij een uitdaging om met sociale partners te werken aan een zo goed mogelijk resultaat voor de werkenden in de sector.

Mijn opdrachtgevers zijn sociale partners binnen de sectoren Open Teelten, Hoveniers en Kunsteducatie.

Tijdens mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan in account – en projectmanagement. Ik heb gewerkt als accountmanager en manager opleidingen bij een multinational. Inmiddels heb ik verschillende sectoren ondersteund als fondssecretaris en relatiebeheerder. Mijn vorming komt dus vooral uit de praktijk, naast een hbo Management voor overheid en non-profit en vakgerichte opleidingen op het gebied van arbeidsmarktinnovatie, projectmanagement, procesbegeleiding en Trusted Advisor.

Mijn passie is creativiteit door tekenen, schilderen, fotografie, koken en zingen.