Arna Vliegen-Verschure

Adviseur Opleiding & Ontwikkeling Glastuinbouw

Sinds januari 2024 werk ik voor Kasgroeit als Adviseur Opleiding & Ontwikkeling in de Glastuinbouwsector. Als Adviseur ga ik op bedrijfsbezoek bij Glastuinbouwbedrijven en help ik werkgevers en werknemers om zich verder te ontwikkelen. Daarnaast leid ik HR-groepen in deze branche. Geef ik workshops die aansluiten bij ontwikkelvraagstukken. Breng ik vraag en aanbod van opleidingen in de sector bijeen. En probeer ik mede om subsidies voor de glastuinders te ontsluiten.

Ik heb een bachelordiploma Tuinbouw en heb een pedagogisch didactisch getuigschrift voor het HBO en gedurende mijn loopbaan heb ik diverse coaching opleidingen gedaan.

Hiervoor was ik werkzaam als coach en therapeute. Daarnaast heb ik in de tuinbouwsector 22 jaar ervaring in diverse functies. Zoals op het gebied van schrijven van vakbladartikelen, en het geven van lezingen verzorgen van onderwijs en het doen van onderzoek.

We hebben als gezin een eigen tuin met heel veel eetbare gewassen erin. We houden van wandelen en dito vakanties. Zelf houd ik ook nog heel erg van baanatletiek, van lezen en van het schrijven van poëzie.