André Hubregtse

Scholingsconsulent Boomkwekerij

Sinds 1 februari 2023 werk ik voor A&O Agrarisch als scholingsconsulent boomkwekerij.
In mijn werk help ik ondernemers en (toekomstige) medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling. Leren is veel meer dan alleen het volgen van een training of een cursus. Je leert bijvoorbeeld ook al veel door dingen te doen. Als scholingsconsulent wil ik mensen helpen met het vinden van leermogelijkheden die aansluiten bij hun wensen en behoeftes en passen binnen het bedrijf.

Ik werk vanuit het fonds Colland Arbeidsmarkt en specifiek de sector open teelten Boomkwekerij.

Ik heb vooral een boomkwekerij achtergrond en deed de boomteelt opleiding in Breda. De jaren erna volgden diverse (vakinhoudelijk) cursussen en masterclasses.
Bijna 10 jaar lang heb ik gewerkt bij Boomkwekerij van der Starre waarvan de langste tijd als Accountmanager. Ditzelfde werk deed ik korte tijd bij van Son&Koot in Kaatsheuvel. Waarna een periode van ruim 4 jaar volgde als bedrijfsleider bij J.A Laban in Reeuwijk. De afgelopen 6,5 jaar was ik werkzaam bij Boot&Dart Boomkwekerijen in Boskoop als logistiek coördinator. Als vrijwilliger deed ik onder andere bestuurlijke ervaring op in het onderwijs. In het werk als scholingsconsulent zie ik deze dingen samenkomen.

Samen met mijn vrouw Anita heb ik 5 kinderen. Ik vind het heerlijk om in de moestuin mijn hoofd leeg te maken en ik probeer wat met houtbewerking te doen. Ook het wandelen in de natuur tijdens de gouden uurtjes is fantastisch en wie weet schiet ik onderweg nog wat wild, met het fototoestel uiteraard.