Secretaresse m/v (24-28 uur)

Functieomschrijving
Als secretaresse ondersteun je jouw collega’s die werken voor de pensioenfondsen Slagers, Kappers en VLEP (Vlees, Vleeswaren, Gemaksvoeding en Pluimveevlees). Binnen deze dynamische en inspirerende omgeving vervul je een belangrijke spilfunctie. Voor het team maak en beheer je o.a. afspraken in (complexe) agenda’s, verstuur je stukken van vergaderingen die je organiseert, archiveer en redigeer je teksten. Je verricht uiteenlopende werkzaamheden en anticipeert op te ondernemen acties. Je durft buiten je eigen comfortzone te treden en vraagt actief om feedback. Ook investeer je in relaties met collega’s om de samenwerking te bevorderen.

Organisatie
Actor is een advies- en bestuursbureau dat verschillende pensioen- en arbeidsmarktfondsen ondersteunt. Dagelijks werken ruim 60 enthousiaste professionals aan uitdagende en maatschappelijke thema’s en projecten. Denk daarbij aan veilig en gezond werken, het nieuwe pensioenstelsel en technologisering van de arbeidsmarkt. Onze missie is: Wij versterken besturen. Je komt te werken in een kleine organisatie met een goede sfeer, waar collega’s bereid zijn elkaar te helpen. De lijnen zijn kort en wij staan open voor jouw ideeën. In onze dienstverlening staan professionaliteit, oplossingsgerichtheid en nieuwsgierigheid centraal. Actor is gevestigd in een nieuw inspirerend kantoorpand vlak bij de A12 waar het nieuwe werken centraal staat. Naast flexibele werkplekken zijn er diverse cockpits en kleine vergaderruimtes die worden ingezet voor vergaderingen, brainstormsessies en diverse workshops. Klik hier voor meer informatie.

Functie eisen
Je beschikt over mbo 4/ hbo werk- en denkniveau. Daarnaast: – beschik je over minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie, waarbij ervaring met OurMeeting en notuleren een pre is; – kun je zowel zelfstandig werken als in teamverband; – heb je goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en gedij je goed in een omgeving van complexe (bestuurlijke) verhoudingen; – ben je open-minded, verbindend, professioneel, ontwikkelgericht en stressbestendig.

Arbeidsvoorwaarden
Actor biedt een interessante baan in een dynamische en inspirerende omgeving. Wij kennen een open cultuur en je krijgt enthousiaste en betrokken collega’s. Wij bieden jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • een salaris tussen de € 2.900,- en € 3.500,- per maand op basis van 40 uur. Inschaling vindt plaats afhankelijk van jouw ervaring;
  • 8% vakantiegeld en 13e maand;
  • 25 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen op fulltime basis;
  • ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
  • thuiswerkfaciliteiten en flexibele werktijden;
  • pensioen bij BPL Pensioen; – werkdagen en -uren in overleg;
  • startdatum in overleg.

De functie wordt aangeboden voor een periode van een jaar met een proeftijd van een maand, met optie op verlenging.

Standplaats
Woerden (vlak bij de A12 en op 20 minuten loopafstand van het station).

Interesse?
Heb jij interesse in deze functie, neem dan voor 24 mei contact op met onze afdeling HRM via hrm@actor.nl of met Pol Spauwen via 088-329 20 30

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.