Header afbeelding vervolgpagina

Mooi Vak Man! bevordert duurzame inzetbaarheid

Christ Essens (Projectleider vanuit Actor): “Sociale partners helpen bij het verwoorden en uitvoeren van hun wensen op het gebied van duurzame inzetbaarheid ligt helemaal in mijn straatje. Ik kan hiermee mijn kennis van de sector en de wereld van sociale partners koppelen en vertalen in concrete en merkbare activiteiten ten bate van de sector.”

Doel project:
Het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid in de sector Groen, Grond en Infrastructuur (Loonwerk) om langer gezond en met plezier te kunnen blijven werken. Onze opdracht hierbij was het namens sociale partners voeren van de projectleiding en het verzorgen van de begeleiding en projectadministratie van het project Mooi Vak Man!

Werkzaamheden:
Wij adviseren sociale partners en de werkgroep Mooi Vak Man! over het te voeren beleid. Daarnaast sturen we de externe uitvoerders, zoals het communicatiebureau, aan. We zorgen dat het project binnen de planning en begroting verloopt.

Het project brengt een integrale aanpak van duurzame inzetbaarheid naar werkgevers en werknemers in de sector. Meer informatie is te vinden via www.mooivakman.nl.

Wilt u meer weten over dit project dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Christ Essens.

mooi-vakman