Wat kan actor voor mij betekenen
Bel mij

Mobiliteitscentrum Glastuinbouw

Projectleider vanuit Actor:
Jeroen Verweij

Doel project:
Mobiliteitscentrum Glastuinbouw is oorspronkelijk opgezet om werkzoekenden in de sector glastuinbouw, die door economische omstandigheden hun baan zijn kwijt geraakt, te helpen bij het vinden van nieuw werk in de sector. Daarmee wil de sector de kennis en ervaring van deze werknemers behouden. Sinds het economisch herstel richt Mobiliteitscentrum Glastuinbouw zich nu steeds meer op het bevorderen van nieuwe instroom van werknemers binnen de sector.

Werkzaamheden:
Vanaf 1 januari 2018 voert A&O Agrarisch (Arbeidsmarkt & Ontwikkeling Agrarische Sector BV) de activiteiten van Mobiliteitscentrum Glastuinbouw uit. A&O Agrarisch is een nieuw opgerichte dochteronderneming van Actor.

Werkgevers die op zoek zijn naar bekwame en gemotiveerde werknemers kunnen hun vacatures kosteloos bij het mobiliteitscentrum opgeven. Werkzoekenden krijgen ook sollicitatietips en kunnen zich aanmelden voor diverse cursussen van het mobiliteitscentrum.

Quote Jeroen Verweij “Wij zijn in staat om werkzoekenden in de sector begeleiding te bieden die goed past bij de behoefte die zij hebben. Dat maakt mij trots op ons team.”

Wilt u meer weten over dit project dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Jeroen Verweij