Werken bij ons

We zijn deskundig, enthousiast, dienstverlenend, betrokken en handelen daar naar. Natuurlijk letten we bij het aannemen van nieuwe medewerkers ook op de wederzijdse klik.

Open cultuur
Het is prettig werken bij ons. Ons pand is open ingericht en als team stellen we ons informeel op. De sfeer ademt betrokkenheid. We werken intensief en nauw samen met onze opdrachtgevers en bestuurders. Omdat we beschikken over eigen vergaderfaciliteiten komen veel van onze relaties ook regelmatig hier over de vloer.

Omdat we een groot deel van onze tijd op het werk doorbrengen, vinden we dat werken bij ons moet bijdragen aan de kwaliteit van leven. Met gezamenlijke lunches, borrels en bedrijfsuitjes zorgen we dat er naast een goede professionele sfeer ruimte is voor de sociale kant van de samenwerking.

Waardering voor talent
Waardering voor talent staat voorop. We geloven dat iedereen moet doen waar hij goed in is en de ruimte moet krijgen zijn of haar interesses en capaciteiten verder te ontwikkelen. We bieden iedereen mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast heerst bij ons de sfeer van ‘durven vragen’.

Onze vacatures
Met enige regelmaat hebben we vacatures (al dan niet op projectbasis) voor cao jurist, pensioenjurist, fondssecretaris, (pensioen) communicatieadviseur, arbeidsmarktadviseur of beleidsadviseur. Ook hebben we soms stageplekken voor HBO/WO studenten. Klik hier voor meer informatie

Dus ook als er geen concrete vacatures op deze site staan, nodigen we u uit om te reageren. Neem gerust contact op met Meike van den Boom meike.van.den.boom@actor.nl of stuur een open sollicitatie met motivatie en cv aan hrm@actor.nl.

Werken bij ons