Jeroen Verweij

-
Programmamanager Arbeidsmarkt en Ontwikkeling
Mobiel: 06-57325280
Email Jeroen Verweij

Werkzaamheden: Projectmanagement, relatiebeheer, innovatie en strategisch advies met betrekking tot arbeidsmarkt, leven lang ontwikkelen, employability en duurzame inzetbaarheid.

Klanten: Werkgevers en werknemers in de sectoren glastuinbouw en open teelten, bestuur stichting Groenten en Fruit Groothandelsfonds

Jeroen is verantwoordelijk voor de activiteiten van A&O Agrarisch. Vanuit deze organisatie voeren we diverse projecten uit voor sociale partners in de sectoren glastuinbouw en open teelten, onder de labels Kasgroeit, Talentboom en Talentoogst. Daarnaast verzorgt Jeroen de bestuursondersteuning van het Groenten en Fruit Groothandelsfonds.

Jeroen studeerde personeel en arbeid en rondde in 2015 de opleiding executive MBA aan de Business School Nederland af. Jeroen heeft ruime ervaring in management van projecten en organisaties, met name in een paritair bestuurde setting. Hij is sinds 2009 actief in de sector glastuinbouw. Daarvoor werkte hij in diverse rollen in de zakelijke dienstverlening, onder meer bij Randstad HR solutions.

Jeroen Verweij
Terug naar overzicht