Frank van Baarle

-
Adviseur Arbeidsmarkt
Mobiel: 06-15124224
Email Frank van Baarle

Werkzaamheden: Werkzoekenden coachen bij het vinden van een nieuwe baan binnen de glastuinbouwsector of andere sectoren. Coördineren en ontwikkelen van sollicitatietrainingen, bijeenkomsten en projecten. Adviseren  van werkgevers  over het opstellen van vacatureprofielen en de invulling van vacatures. Schrijven van blogs voor KAS Magazine. Input en beheer van social media.

Klanten: Werkgevers en werknemers in de sector glastuinbouw

Frank kom uit een geslacht van bloemen- en plantenvervoerders en is zodoende al vanaf zijn vroege jeugd bekend met de boeiende wereld van de tuinbouw. Tijdens zijn studies heeft hij in diverse teelten gewerkt. Frank is begonnen in de tomaten en na vijf seizoenen over gestapt naar de rozen. Dat heeft hij tot aan het einde van zijn studie gedaan.

Na zijn studie Personeel & Arbeid aan de Hogeschool InHolland is Frank direct de arbeidsbemiddeling ingerold. Dit doet hij bij Kasgroeit sinds 2013 met veel passie en plezier. Vanaf 2018 voert hij dit project uit voor A&O Agrarisch. Door zijn affiniteit met de sector kan hij zich goed verplaatsen in de werkzoekenden en werkgevers.

Frank van Baarle
Terug naar overzicht