Elly Fokke

-
Relatiebeheerder arbeidsmarkt
Telefoon: 088-3292055
Mobiel: 06-22777242
LinkedIn Elly Fokke Email Elly Fokke

Werkzaamheden: arbeidsmarkt- en scholingsbeleid, cao-ondersteuning, projectmanagement voor paritaire werkgroepen

Klanten: Colland sectorcommissie hoveniers, Colland sectorcommissie open teelten, Overleg arbeidsvoorwaarden Kunsteducatie (OAK), paritaire werkgroep Groothandel in bloembollen

Specialisatie: Relatiebeheer, projectmanagement, scholingsbeleid en duurzame inzetbaarheid

Elly is als relatiebeheerder verantwoordelijk voor de ondersteuning van de sectoren Hoveniers, Open Teelten en Kunsteducatie. Dit doet zij op het gebied van arbeidsmarktbeleid en cao. Tevens is zij projectleider voor paritaire werkgroepen. Een mooi voorbeeld hiervan is het project duurzame inzetbaarheid #kenniskracht in opdracht van de werkgroep Groothandel in Bloembollen. Elly heeft veel ervaring op het gebied van relatiebeheer, beleidsadvies en projectmanagement.

Elly werkt sinds 2008 bij Actor. Tijdens haar carrière heeft zij veel ervaring opgedaan in account – en projectmanagement. Zij heeft gewerkt als manager opleidingen bij multinational L’Oréal en daarna verschillende sectoren ondersteund als fondssecretaris en relatiebeheerder. Zij heeft een hbo-opleiding Management voor overheid en non-profit gevolgd en een Masterclass Strategisch Adviseren. Onlangs is zij afgestudeerd als Arbeidsmarktinnovator.

 

Elly Fokke
Terug naar overzicht