Header afbeelding vervolgpagina

Over ons

Duurzame inzetbaarheid, risicomanagement, CAO-modernisering, compliance en governance. Dat zijn vraagstukken waar Actor zich dagelijks mee bezighoudt. Actor is een (IORP II) bureau waar ruim 50 enthousiaste professionals werken in een open cultuur. Wij staan besturen, commissies en CAO-partijen met raad en daad terzijde. Bijzonder kenmerk van Actor is de pariteit. Wij nemen ten opzichte van partijen een neutrale positie in.

Onze diensten zijn gericht op de sector arbeidsmarkt en pensioen
We richten ons met name op de ondersteuning van pensioen- en arbeidsmarktfondsen. Daarnaast zijn we actief op het gebied van collectieve arbeidsvoorwaarden en arbeidsmarktgerelateerde projecten en onderzoeken.

Onze dochteronderneming A&O Agrarisch (formeel Arbeidsmarkt & Ontwikkeling Agrarische Sector BV) voert de activiteiten van Kasgroeit en de inzet van scholingsconsulenten uit in de sectoren Glastuinbouw en Open Teelten.

Bestuurders kunnen voor veel diensten bij ons terecht. Op de pagina diensten kunt u lezen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Mocht uw vraag er niet tussen staan dan gaan we graag met u in gesprek om een maatwerkoplossing te bespreken.

Ons klantgerichte team neemt u graag werk uit handen. Dat is waar wij voor staan. Daarom is ons motto: Actor versterkt besturen.

Kernwaarden Actor
De drie kernwaarden van Actor zijn: 

  • Professioneel en betrokken
  • Meedenkend en oplossingsgericht
  • Nieuwsgierig en verbindend

MVO
Actor heeft een MVO-beleid dat invulling geeft aan het thema: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Met ons MVO-beleid willen wij met onze verschillende bedrijfsactiviteiten waarde toevoegen op de volgende vlakken:

  • People
  • Planet 
  • Profit 

We hebben daarin afgesproken meer focus te leggen op lokaal en regionaal en het doel ‘geen armoede’.