Header afbeelding vervolgpagina

Over ons

Bij Actor werken we met ruim 35 enthousiaste professionals in een open cultuur. We staan bestuursleden, werkgevers- en werknemersorganisaties met raad en daad terzijde. Dit doen we ‘paritair’, wat betekent dat we ten opzichte van partijen een neutrale positie innemen.

We richten ons met name op de ondersteuning van sector pensioen- en arbeidsmarktfondsen. Daarnaast zijn we ook actief op het gebied van collectieve arbeidsvoorwaarden en arbeidsmarkt-gerelateerde projecten en onderzoeken.

Vanaf 1 januari 2018 is Actor ook uitvoerder van een aantal Colland Arbeidsmarkt activiteiten via een nieuw opgerichte dochteronderneming A&O Agrarisch (formeel Arbeidsmarkt & Ontwikkeling Agrarische Sector BV). A&O Agrarisch voert de activiteiten van Kas Groeit en de inzet van scholingsconsulenten in de sectoren Glastuinbouw en Open Teelten uit.

Actor is een BV waarvan de aandelen 100% in handen zijn van sociale partners in de agrarische en groene sector. Het management van Actor wordt gevormd door Marlies van Loon, Eduard de Bruijn en Richard Devue.

Een Raad van Commissarissen houdt toezicht op Actor. Deze raad bestaat uit de heer Cees Kuijvenhoven (onpartijdig lid en voorzitter), de heer Kees Lommers (CNV; namens werknemersorganisaties) en de heer Sjaak Langeslag (LTO Nederland; namens werkgeversorganisaties)

Bestuurders kunnen voor veel diensten bij ons terecht. Op de pagina diensten kunt u lezen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Mocht uw vraag er niet tussen staan dan gaan we graag met u in gesprek om een maatwerkoplossing te bespreken.

Ons klantgerichte team neemt u graag werk uit handen. Dat is waar wij voor staan. Daarom is ons motto: Actor versterkt besturen.