Header afbeelding vervolgpagina

Arbeidsmarkt- en O&O fondsen

Op het gebied van arbeidsmarkt en scholing gebeurt er de laatste jaren ontzettend veel. We moeten langer doorwerken. Maar kan iedereen het werk dat hij nu doet, blijven doen tot aan het pensioen? Of is omscholing een mogelijkheid? Door de digitalisering en snel ontwikkelende technologische veranderingen zijn ook nieuwe vaardigheden nodig. Werknemers zijn steeds meer zelf verantwoordelijk voor hun loopbaan.

We staan veel verschillende opdrachtgevers succesvol bij met onze dienstverlening, zoals alle sociale fondsen en opleidingsfondsen binnen de agrarische en groene sector, het sociaal fonds Bloemen Speciaalzaken, Kunsteducatie en Trawlvisserij. Het betreft naast het fonds Colland Arbeidsmarkt bijvoorbeeld ook fondsen voor seniorenregelingen, een calamiteitenfonds bij onwerkbaar weer en een aanvullingsfonds voor oudere werknemers bij werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Dit doen we voor zo’n tien verschillende sectoren.

Eerder hebben we ook opdrachten uitgevoerd voor onder andere Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsvervoer (SOOB), Sociaal Fonds Schoenendetailhandel en diverse fondsen binnen de levensmiddelen- en agrofoodsector.

Wilt u meer informatie of gewoon een nadere kennismaking dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Eduard de Bruijn