Header afbeelding vervolgpagina

Risicomanagement

Risicomanagement is de laatste jaren steeds prominenter in beeld. Als bestuurder draagt u tenslotte de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van uw fonds en het behalen van de doelstellingen. De steeds complexere omgeving schept ook steeds hogere verwachtingen. Bij Actor helpen we u met de best mogelijke ondersteuning op het gebied van inrichting en uitvoering van uw risicomanagementbeleid.

We hebben veel ervaring op het gebied van risicomanagement. Zo hebben we voor BPL Pensioen een risicocommissie ingesteld. Voor de advisering en ondersteuning van deze commissie hebben we een formele risicomanagementfunctie ingericht. Samen met onze opdrachtgever hebben we een risicomanagementhandboek opgesteld en een risicodashboard ingericht voor de monitoring van de risico’s. Dit risicodashboard beheren we vanuit Actor. Hierover rapporteren we richting de risicocommissie.

Bij Actor adviseren we u over het te voeren risicomanagementbeleid op zowel strategisch, tactisch, als operationeel niveau. Dit doen we samen met u en uw collega-bestuurders. Samen kijken we wat het beste bij uw specifieke fonds past.

Wilt u meer informatie of gewoon een nadere kennismaking dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Marlies van Loon

risicomanagement