Header afbeelding vervolgpagina
  •  
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Onderzoek: Praat mee over gezo...

Onderzoek: Praat mee over gezondheid en werkplezier in jouw sector

11 oktober 2021
In opdracht van werkgeversorganisaties en vakbonden doet Colland onderzoek naar het verbeteren van duurzame inzetbaarheid binnen de agrarische en groene sectoren. Waarom? Om te zorgen voor een passend aanbod van regelingen en activiteiten die werkplezier en arbeidsproductiviteit vergroten. En om ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid te voorkomen zodat werknemers zo lang en gezond mogelijk kunnen werken.

Hoe werkt het?
Een grote groep werknemers binnen de deelnemende agrarische en groene sectoren ontvangt een digitale vragenlijst per email. Daarnaast wordt een grote groep werkgevers telefonisch geïnterviewd. 

Achtergrond onderzoek
Het onderzoek duurzame inzetbaarheid in de agrarische en groene sectoren is onderdeel van een sectoranalyse binnen de agrarisch en groene sectoren. De analyse wordt uitgevoerd in het kader van de MDIEU regeling. Voor meer vragen en informatie over het onderzoek ga naar Colland Arbeidsmarkt. De projectbegeleiding wordt uitgevoerd door Actor.

Vraag je werknemers mee te doen!
Om zoveel mogelijk respons te krijgen, vragen wij iedereen de uitnodiging met vragenlijst door te sturen naar werknemers binnen de agrarische en groene sectoren. Klik hier voor de uitnodiging met vragenlijst. Het onderzoek is anoniem en wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau. 

Terug naar overzicht