Header afbeelding vervolgpagina

Nieuwe collega's bij Actor!

29 augustus 2016

Deze zomer verwelkomde Actor maar liefst drie nieuwe collega’s en een stagiaire op verschillende functies. We stellen ze graag aan u voor:

Kerstin Westerhoff – Compliance Officer
Sinds juni ondersteunt Kerstin als gecertificeerd compliance officer verschillende fondsen bij alle compliance gerelateerde vraagstukken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de ontwikkeling van het compliancebeleid, advisering ten aanzien van nieuwe wet- en regelgeving en het fungeren als meldpunt in het kader van de gedragscode.  Daarnaast vervult zij de rol van bedrijfsjurist.

Robert ten Kate & Zjoske Michielsen – Communicatie
Het communicatieteam van Actor is deze zomer tijdelijk uitgebreid met twee junior communicatiemedewerkers. Sinds juni houdt Robert zich vooral bezig met het magazine VanColland en de websites van Colland, Colland Arbeidsmarkt en Actor. Zjoske is sinds augustus aan de slag en werkt vooral voor SAZAS.

Thea Kampert – Stagiaire arbeidsmarkt
Tenslotte is Thea van augustus tot en met december stagiaire bij Actor. Tijdens haar stage werkt ze onder andere mee aan een tweejaarlijks arbeidsmarktonderzoek voor de sector Agrarisch en Groen en het ontwikkelen van een strategisch dashboard voor het fonds Colland Arbeidsmarkt.

Actor wenst de nieuwe collega’s veel succes. Wilt u ze beter leren kennen? Kijk dan ook eens op de teampagina!

Terug naar overzicht