•  
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Actor trots op ontvangen ISO 2...

Actor trots op ontvangen ISO 27001-certificaat voor informatiebeveiliging

26 maart 2020

Actor heeft de ISO 27001-certificering voor het informatiebeveiligingsmanagementsysteem behaald. Met dit certificaat tonen wij aan te voldoen aan de hoogste norm op het gebied van informatiebeveiliging. Bovendien laat het zien dat wij een professionele en betrouwbare partner zijn voor onze opdrachtgevers.

Een ISO 27001-certificering houdt in dat een organisatie maatregelen, processen en procedures hanteert om informatiebeveiliging zo goed mogelijk uit te voeren. Voor Actor is de certificering het gevolg van de implementatie van een duurzaam informatiebeveiligingsmanagementproces. Ook zetten wij in op sturings- en beheersingsmaatregelen, de zogenaamde Soft Controls. Daarmee bevorderen wij de integriteit en betrokkenheid van onze medewerkers en het management. Dit beleid is van toepassing op alle fysieke en elektronische data van opdrachtgevers en werknemers. We hebben met alle medewerkers vanuit verschillende disciplines keihard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen en daar zijn we trots op.

Maar met het certificaat zijn we er nog niet. Om ervoor te zorgen dat de ISO 27001-certificeringsnorm van kracht blijft, zal Actor het managementsysteem voor informatiebeveiliging continu blijven ontwikkelen. Met interne audits, uitgevoerd door TÜV Nederland, blijven wij risico’s managen om de kwaliteit van het managementsysteem te waarborgen. Zo blijven wij onze opdrachtgevers veilige en betrouwbare dienstverlening bieden.

 

 

 

 

Terug naar overzicht