•  
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Actor en Stichting Bedrijfstak...

Actor en Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor Vlees, Vleeswaren, Gemaksvoeding en Pluimveevlees ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

25 augustus 2017

Vanaf 1 september 2017 ondersteunt Actor het bestuur van Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor Vlees, Vleeswaren, Gemaksvoeding en Pluimveevlees (VLEP). Op woensdag 23 augustus ondertekenden Actor en VLEP de samenwerkingsovereenkomst voor de bestuursondersteuning van het pensioenfonds op het kantoor van het bestuursbureau in Woerden.

Met de komst van VLEP verwelkomt Actor ook twee nieuwe medewerkers Mariëlle de Groot en Mark van de Meerakker. Hiermee kan het pensioenfonds rekenen op twee vaste aanspreekpunten. Zij ondersteunen het pensioenfonds bij het tot stand komen van beleid. Actor voert ook het secretariaat voor het pensioenfonds en faciliteert de vergaderingen. Daarnaast ondersteunt Actor het bestuur bij het aansturen van de uitvoerders.

Het bestuur van VLEP koos voor een samenwerking met Actor omdat Actor gewend is voor paritaire klanten te werken. Zij ervaren de voordelen van een bestuursbureau dat ook drie andere pensioenfondsen als klant heeft. Hierdoor is Actor op de hoogte van actuele ontwikkelingen en de impact daarvan op de pensioenregelingen. Daarnaast heeft Actor specialistische kennis op het gebied van actuele wet- en regelgeving. Zo kan Actor de komende jaren dé partner zijn die het bestuur van VLEP bij staat.

Richard Devue, manager pensioenfondsen Actor, Marlies van Loon, directeur Actor, John Klijn, werknemersvoorzitter VLEP en Jac van Beek, werkgeversvoorzitter VLEP ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Terug naar overzicht